Sex Education vanaf januari op Netflix

dramaserie Sex Education

Netflix heeft iets heel leuks voor ons in petto. Vanaf 11 januari kunnen we genieten van de nieuwe komische dramaserie Sex Education. Daarmee heeft Netflix echt een pareltje te pakken. De serie schetst een modern beeld van romantiek, seks, vriendschap en opgroeien als jongvolwassene op een hedendaagse middelbare school.

Jean Milburn, gespeeld door Gillian Anderson die we kennen van The Fall, is een uitstekende sekstherapeut en is niet bang om haar klanten het hemd van het lijf te vragen over de meest intieme details in hun levens. Met een praktijk aan huis en een ex-man die ook sekstherapeut is, is het niet bepaald een standaard leefomgeving voor een tiener om in op te groeien.

Het leven van een gewone tiener is al ingewikkeld, maar dat van Otis Milburn (Asa Butterfield) is nog iets lastiger. Na de scheiding van zijn ouders woon Otis bij zijn moeder Jean. Hij groeit op tussen de therapiesessies van zijn moeder en leeft met een trauma dankzij zijn vader, Otis betrapte hem toen hij met een ander in bed lag. Geen wonder dat Otis worstelt met zijn eigen seksualiteit. Hij voelt seksuele spanningen en problemen aan als geen ander. Met de ervaringen die hij van huis uit heeft meegekregen treedt hij in zijn ouders voetsporen. Samen met Maeve, de bad girl van de school begint hij een eigen sekskliniek voor zijn medeleerlingen die worstelen met hun eigen seksuele problemen.Sex Education is een fijne mix van humor, sex en awkwardness. Heel chill, Netflix zet alle acht afleveringen gelijk online! Wij kunnen niet wachten tot het januari is en tellen de dagen vast af.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook