Eerste blik op Netflix- serie ‘Dark’

December belooft veel moois te brengen dit jaar op Netflix, onder meer met Dark, de eerste Duitse Netflix Original serie. Vandaag werd de trailer en het artwork van de serie Dark vrijgegeven. De trailer kan je hier bekijken.

Dark NetflixDe serie Dark speelt zich af in een hedendaags Duits stadje dat wordt opgeschrikt door de verdwijning van twee kinderen. De mysterieuze vermissing legt de dubbellevens en scheve onderlinge verhoudingen van vier families bloot. In de tien afleveringen van een uur, neemt het verhaal een bovennatuurlijke wending waarbij de kijker wordt teruggevoerd naar dezelfde plaats in 1986. In de ijzingwekkend spannende dramaserie blijken alle curieuze personages, bewust of onbewust, een connectie te hebben met het getroebleerde verleden van het stadje.

Dark ging in première tijdens het Toronto International Film Festival 2017 en is vanaf 1 december exclusief te zien op Netflix. De 10-delige thriller serie is volledig in Duitsland geschreven, geproduceerd en opgenomen.


© Alles over Series

Lees ook