Nieuw op Netflix in januari

januari op Netlix

De feestdagen zijn voorbij en het nieuwe jaar is aangebroken. Ook Netflix begint het jaar goed met een aantal nieuwe seizoenen en series. En die hebben wij natuurlijk voor jou op een rijtje gezet.

Lupin, vanaf 8 janauri
In de nieuwe Netflix original Lupin gebruikt de charmante meesterdief Arsène Lupin zijn talenten om gestolen sieraden van vrouwen terug te vinden. Zoals te verwachten gaat dit niet zonder slag of stoot: de schietpartijen en meesterlijke inbraken vliegen je om de oren met als final act een inbraak in het Louvre. De rol van Arsène wordt gespeeld door Omar Sy, bekend van de hoofdrol in de film Intouchables.Modern Family, seizoen 11 vanaf 1 januari
We willen er nog niet aan geloven, maar na elf seizoenen komt er dit jaar toch echt een einde aan de serie over misschien wel de meeste geliefde televisiefamilie ter wereld. Het laatste seizoen over de prettig gestoorde gezinnen Dunphy en Pritchett beloven een emotioneel afscheid te worden.

Riverdale, seizoen 5 vanaf 21 januari
In het vijfde seizoen van de populaire hitserie Riverdale zien we hoe de Archie en zijn vrienden afscheid nemen van Riverdale High. Het vierde seizoen kwam vervroegd tot een eind door de huidige coronacrisis, maar de overgebleven afleveringen worden gebundeld in het vijfde seizoen. Met een nieuwe psycho en seriemoordenaar on the loose zit ook het nieuwe seizoen vol spanning, romances en intriges.

Fate: The Winx Saga, vanaf 22 januari
Als je opgegroeid bent in de 90’s dat kon je niet aan de Winx Club ontkomen. De animatieserie over vijf feeën is in een nieuw jasje gestoken en daarmee een stuk volwassener geworden dan zijn voorganger. Een coming-of-age verhaal over vijf feeën die op het magische internaat Alfea in de ‘Otherworld’ leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook nog eens hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.”

Blown Away, seizoen 2 vanaf 22 januari
Legowerelden, kookwedstrijden en zangcontests. We kunnen er geen genoeg van krijgen. In Blown Away is het de beurt aan creatieve glasblazers die zich door de meest uiteenlopende opdrachten moeten bewijzen. Wie gaat er in het tweede seizoen vandoor met de titel?

Cobra Kai, seizoen 3 in januari (releasedatum n.n.b.)
Het succesvolle vervolg op de klassieker Karate Kid komt op Netflix in januari met een derde seizoen waarin aartsrivalen Daniel en Johny opnieuw tegenover elkaar komen te staan. Als we de trailer mogen geloven zijn ze hun kunstjes nog lang niet verleerd.

Snowpiercer, seizoen 2 vanaf 26 januari
Terwijl de aarde nog steeds bevroren is verblijven de laatste overlevenden in een trein die over de aarde rondcirkelt. Ze zoeken balans te midden van de spanning aan boord, maar in de wagons lopen deze juist hoog op. De serie is gebaseerd op de gelijknamige sciencefictionfilm van Oscarwinnaar Bong Joon Ho.

Geschreven door: Melvin Merkenij


© Alles over Series

Lees ook