Nieuw op Ziggo in december

Ziggo sluit het jaar af met een aantal gloednieuwe series. Lees hier wat op Ziggo in december te zien zal zijn.

The Gloaming
Vanaf 3 december
Politieagente Molly McGee leidt een onderzoek naar de brute moord op een onbekende vrouw. Om de zaak op te lossen moet Molly samenwerken met Alex O’Connell, een man die ze al twintig jaar niet heeft gesproken. Ze ontdekken dat de moord verband houdt met een oude cold case met onnatuurlijke omstandigheden. Om dit op te lossen moeten ze de geesten uit hun verleden onder ogen zien.Mr. Mercedes, seizoen 3
Vanaf 3 December
In het derde seizoen van Mr. Mercedes worden twee verhaallijnen gevolgd. Aan de ene kant wordt de beroemde schrijver John Rothstein wordt op een avond overvallen en vermoord. De daders stelen manuscripten en een koffer vol geld en Rechercheur Bill Hodges zit gelijk op de zaak. Aan de andere kant moet Lou Linklatter voor de rechter verschijnen voor het doodschieten van Brady Hartsfield. De serie, waarvan seizoen 1 en 2 ook te zien zijn bij Ziggo, is gebaseerd op de trilogie van Stephen King.

Euphoria, Trouble Don’t Last Always
Vanaf 7 december
Van de met drie Emmy’s bekroonde serie Euphoria worden twee speciale afleveringen uitgebracht. De eerste is vanaf 7 december te zien bij Ziggo. In deze speciale afleveringen is te zien dat Drugsverslaafde Rue (Zendaya), Nadat ze door Jules op een treinstation is achtergelaten een terugval heeft gehad, kerstmis viert.

The New Nurses, seizoen 3
Vanaf 15 januari in plaats van 10 december.
Seizoen 3 van The New Nurses zou eigenlijk op 10 december op Ziggo verschijnen. De serie gaat over dat, door een tekort aan geïnteresseerde vrouwen, de Deense overheid in de jaren ’50 beslist dat ook mannen de opleiding tot verpleegkundige mogen volgen. Ondanks het gebrek aan sten meldt Erik zich aan voor de opleiding.

Breeders
Vanaf 16 december
In plaats van The New Nurses wordt de komedie Breeders toegevoegd aan het assortiment. De serie volgt twee ouders die worstelen met het ouderschap. Ze moeten dealen met een drukke baan, bejaarde ouders, opschudding in hun relatie en de opvoeding van hun kinderen. Het verhaal is gebaseerd op de ervaringen van Martin Freeman, een van de makers, die zelf ook de hoofdrol speelt. Kijk hieronder de trailer!

Trackers
Vanaf 18 december
Trackers is een Zuid-Afrikaanse misdaadthriller-serie. Er worden drie verhaallijnen gevolgd die zich afspelen in een onderwereld vol smokkelaars en misdadigers. De serie gaat over georganiseerde misdaad, diamantsmokkel, zwarte neushoorns, de CIA en terrorisme. De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Deon Myers.

The Vow
Vanaf 21 december
Deze docu-serie geeft aan de hand van ervaringen van leden een bijzondere inkijk in de New Yorkse NXIVM-sekte. Een organisatie die werd opgericht door Keith Raniere, die onlangs werd veroordeeld tot een gevangenisstraf van 120 jaar, en de krantenkoppen haalde vanwege beschuldiging van sekshandel en afpersing. Bekijk hieronder de trailer!

Geschreven door: Sanne van der Linden

 


© Alles over Series

Lees ook