Eerste teaser van Duitse Netflix-serie ‘Barbaren’ belooft spektakel

Duitse serie Barbaren

Binnenkort is de Duitse serie Barbaren te bewonderen op Netflix. De eerste teaser werd vrijgegeven en deze belooft een hoop spektakel. Bekijk hem hieronder!Het verhaal draait om de slag in het Teutoburgerwoud in het jaar 9 n.C.. Hier houden Germaanse strijders het Romeinse Rijk tegen en raakt het lot van drie mensen verstrengeld. De showrunners omschreven het concept van de Duitse serie Barbaren als volgt: “We vertellen het verhaal vanuit de personages. Het is het drama van drie jonge mensen die gebonden zijn door vriendschap en liefde en die de vragen onderzoeken: wat gebeurt er als de vriendschap verbroken wordt, als de liefde niet wordt beantwoord, als loyaliteit in twijfel wordt getrokken? En dit alles tegen de historische achtergrond van een botsing van verschillende culturen.”

Het eerste seizoen bestaat uit zes afleveringen. De cast bestaat uit onder meer Gaetano Aronica, Bence Ferenczi, Jeanne Goursaud en Tibor Milos Krisko. In Duitsland wordt de serie al bestempeld als de Duitse versie van de serie Vikings.

Eerder was de Duitse serie Dark ook al een groot succes op Netflix. Die serie ging in 2017 in première als eerste Duitstalige Netflix Original. Deze uiterst grimmige sciencefictionserie deed het goed op de streamingsdienst.

De Duitse serie Barbaren is vanaf 23 oktober te zien bij Netflix


© Alles over Series

Lees ook