Nieuw op Netflix week 16: Onze serietips

Jane the Virgin op Netflix

Heb je ongeveer alle series op Netflix al gekeken? En ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk echt wil kijken? Dan ben je hier op het goede adres. Want ook deze week voegt Netflix een hoop toe aan het aanbod. Wij hebben een paar Netflix serietips voor je uitgelicht, die deze week aan het aanbod worden toegevoegd.

The Alienist
Vanaf 19 april is er een nieuwe spannende serie te bekijken op Netflix. Het verhaal van de Alienist begint bij een reeks aan afschuwelijke moorden op mannelijke prostituees in New York City in 1896. De nieuwe politie commissaris Theodore Roosevelt besluit om de crimi-psycholoog Dr. Laszlo en illustrator John Moore in het geheim bij de zaak te betrekken. Samen met de gedreven secretaresse Sara Howard die de eerste vrouwelijke detective wil worden gaan zij op onderzoek uit. Het drietal gebruikt de disciplines van de psychologie en de beginselen van het forensisch onderzoek om een van de eerste seriemoordenaar in het jonge New York te vinden.

Bekijk hier de trailer:Jane the Virgin
We hebben er even op moeten wachten maar we kunnen eindelijk in Nederland gaan genieten van het derde seizoen van Jane the Virgin. En natuurlijk behoort deze dan ook tot onze Netflix serietips van de week. Het tweede seizoen eindige met een knal; Micheal werd op zijn huwelijksnacht neergeschoten. Jane gaat een zware tijd tegemoet waarin ze merkt dat ze werkelijk volwassen wordt met de hulp van haar oma’s wijze raad. Ze probeert haar kersverse man te helpen met zijn herstelproces maar realiseren zich uiteindelijk maar al te goed dat Micheal misschien nooit meer helemaal de oude wordt. Daarnaast ontdekt Rafael een shockerend familiegeheim en probeert Anezka haar tweelingzus te imiteren en ervoor te blijven zorgen dat Petra als een bedplantje in het ziekenhuis blijft liggen. Rogelio probeert Amerika voor zich te winnen en Jane ontmoet een onbekend familielid met wie niemand eigenlijk wat te maken mee wil hebben. Het wordt een aangenaam dynamisch seizoen waar we allemaal naar uit hebben gekeken! Dit beloofd een seizoen te worden met een lach, een traan en een hele schattige Mateo.

Bekijk hier de trailer:

Brooklyn 99
Eindelijk!! Het vierde seizoen van Brooklyn 99 staat eindelijk op Netflix. De beste en slechtste agenten uit Brooklyn werken weer samen om de misdaadcijfers van New York omlaag te krijgen. We beginnen dit seizoen in Florida, waar Peralta en Holt moeten onderduiken vanwege de slechterik Figgis. De rest van het team in Brooklyn is vastbesloten om ze redden en weg te krijgen uit Florida. Maar dit zorgt ervoor dat het team de nachtdiensten moet gaan werken. Het vierde seizoen van de serie is wederom hilarisch maar zit ook vol verassingen. Ik zal nog niet alles gaan verklappen maar je zit soms schaterlachend op het puntje van je stoel. Geniet en ga het vierde seizoen zo snel mogelijk kijken!!!

Kijk hier de trailer:

Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: Netflix/ The CW Television Network


© Alles over Series

Lees ook