Nieuw op Netflix in februari

nieuwe series op Netflix in februari

Het nieuwe jaar begon al goed met een hoop nieuw aanbod op Netflix in januari: waaronder Ares, Vikings en het tweede seizoen van Sex Education. Maar daar blijft het niet bij, in februari staat er ook een hoop voor je klaar om te bekijken. In dit artikel lees je over de nieuwe series op Netflix in februari.

Locke&Key
Vanaf 7 februariDeze serie schijnt een combinatie te zijn van The Chronicles of Narnia en Stranger Things. Na de moord op hun vader verhuizen drie kinderen met hun moeder. Ze gaan wonen in het ouderlijk landhuis van hun vader en zijn familie. Hier vinden ze sleutels die leiden naar geheimen en bovennatuurlijke krachten. Meer over de serie lees je in ons artikel Locke&Key komt naar Netflix.

Narcos:Mexico seizoen 2
Vanaf 13 februari

Een van de andere nieuwe series op Netflix in februari is Narcos:Mexico. Deze is namelijk terug met seizoen twee! Het speelt zich weer af in het o zo mooie Mexico en we krijgen weer een beter kijkje in de drugshandel van de jaren ‘80. Drugsbaas Félix Gallardo (gespeeld door Diego Luna) voegt onafhankelijke handelaars samen tot een grote organisatie, het Guadalajara-kartel. Veel snuiven, wapens, handel en oorlog is te zien in deze serie.

Better Call Saul seizoen 5
Vanaf 24 februari

In het laatste seizoen van deze prequel van Breaking Bad gaat het verhaal van advocaat Jimmy McGill en zijn alterego Saul Goodman (gespeeld door Bob Odenkirk) verder. In de trailer zien we de advocaat in de rechtbank, ‘deals’ gesloten worden en vechtpartijen. Dat belooft weer een hoop spanning.

Arrow seizoen 8
Vanaf 4 februari

Het achtste seizoen zal tevens ook het laatste seizoen worden voor de Arrow. Geniet nog even van de acties van de superheld, kom nog iets meer over hem te weten en pink een traantje weg bij de aller- allerlaatste aflevering.

Followers
Vanaf 27 februari

In de Japanse serie Followers volgen we een aantal vrouwen in het overweldigende Tokyo. Je ziet hoe de vrouwen omgaan met hun carrière, liefde en vriendschap. Het is een heel andere wereld dan bijvoorbeeld LA of New York. Daarom is het interessant om te zien hoe Japanse vrouwen met deze issues omgaan.

Love is Blind
Vanaf 13 februari

Een dag voor Valentijnsdag komt deze realityserie op Netflix. Precies op tijd om de hele avond met je partner te kijken. Als je gek bent op Married at First Sight en The Circle, ga je deze serie ook leuk vinden. De deelnemers gaan met elkaar op date, zonder elkaar te zien. Blijkt er een ‘echte’ emotionele connectie te zijn? Dan verloven ze met elkaar en kunnen ze elkaar ontmoeten. Maar blijven ze bij elkaar?

Formula One: Drive to Survive seizoen 2
Vanaf 28 februari

De lancering van Drive to Survive was voor Netflix een groot succes. Het eerste seizoen was ongelofelijk populair en zorgde voor veel nieuwe F1 kijkers. Het tweede seizoen zou nog beter moeten zijn omdat dit keer ook Ferrari en Mercedes meewerken, en er zou ook meer aandacht zijn voor Max Verstappen.

Geschreven door: Jara Goeijenbier
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook