Nieuw op Netflix week 15: Onze serietips

seizoen 2 van Lost in Space

Heb je ongeveer alle series op Netflix al gekeken? En ben je opzoek naar iets nieuws, maar weet je niet zo goed wat je nou eigenlijk echt wil kijken? Dan ben je hier op het goede adres. Want ook deze week voegt Netflix een hoop toe aan het aanbod. Wij hebben een paar Netflix serietips voor je uitgelicht, die deze week aan het aanbod worden toegevoegd.

Lost in space
Goed nieuws voor alle science fiction fans! Vanaf 13 april is de nieuwe Netflix Original Lost in Space te zien. Misschien komt de titel je wel bekend voor want deze serie is namelijk gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1965.Lost in Space is een spannende serie voor het hele gezin. Het verhaal speelt zich af in het jaar 2046, de familie Robinson zijn door bizarre omstandigheden belandt op een onbekende planeet. Lichtjaren verwijderd van aarde, proberen de Robinsons te vechten tegen onbekende buitenaardse krachten. Het verhaal draait voornamelijk om het jongste familie lid van de Robinsons: Will Robinson. De jonge jongen probeert zijn weg te vinden in de onheilspellende en onbekende omgeving met een bijzondere dapperheid.

Het verhaal komt overeen met de originele serie uit 1965, maar dat is dan ook de enige overeenkomst. De special effects zijn een lust voor het oog en het voelt alsof je zelf op een andere planeet met beland. Deze serie is een aanrader voor zowel jong als oud!

Bekijk hier de trailer:

Black Lighting: aflevering 12
Er is deze week wederom een nieuwe aflevering van de super spannende Black Lightning op Netflix verschenen. En de nieuwe aflevering is zoals altijd weer onvergetelijk.

De laatste keer dat we Tobias Whale zagen, was hij gewond en werd hij weggedragen uit de wrakken van zijn veelbelovende Jazz Club. Ondertussen overleed zijn zus in de armen van Black Lightning. In de afgelopen weken hebben we Tobias moeten missen terwijl de rest van The Black Lightning personages druk bezig waren met onder andere het ontdekken van superpowers en manipulaties van de ASA. Maar nu is Tobias eindelijk weer terug, en het was het wachten waard. We zullen nog niet te veel verklappen maar Tobias keert dus terug naar Freeland met de opdracht om Black Lighnting gevangen te nemen in plaats van te vermoorden. Daarbij krijgt hij hulp uit onverwachte hoek. De aflevering werkt toe naar een epische strijd waarbij Anissa en Jennifer een verassende rol zullen spelen.

De nieuwe aflevering van Black Lightning beloofd dus veel goeds!

Bekijk hier alvast een voorproefje:

Ash VS Evil Dead: Aflevering 7

Er verschijnt elke week ook een aflevering van de grappige horrorserie Ash VS Evil Dead. Deze week gaan Ash en zijn squad terug naar de middelbare school. Tijdens een schoolfeest van de lokale middelbare school gaat de verhaallijn rondom Ruby verder. Hij vindt het verschrikkelijk dat Ash zijn dochter probeert te verleiden om zich aan te sluiten bij de duistere kant van het leven. En daarnaast wordt er een duivelse dubbelganger gecreëerd van Mr. Williams. De kwaadaardige clone is zo ongeveer hetzelfde maar dan iets meer psychotisch en heeft alleen maar slechte one-liners. Het beloofd wederom een bloedige en bizarre aflevering te worden. We kunnen niet wachten!

Hier alvast een voorproefje:

Tekst: Rosa Wierda
Beeld: Netflix

 


© Alles over Series

Lees ook