Twee nieuwe seizoenen van ‘Grey’s Anatomy’ zeer waarschijnlijk

nieuwe seizoenen Grey's Anatomy

De toekomst van de hitserie Grey’s Anatomy was door de deal van showrunner Shonda Rhimes met Netflix een tijd onzeker. Maar aangezien hoofdrolspeelster Ellen Pompeo een nieuwe deal heeft gesloten voor meer afleveringen, lijkt het er nu toch op dat de serie wordt uitgebreid met twee seizoenen.

Nu Shonda Rhimes een deal heeft met Netflix worden al haar series getoond op de streamingdienst. Of Grey’s Anatomy ook verder zou gaan, op Netflix dus, is nog niet bekend. Maar nu er een deal gesloten lijkt te zijn met Ellen Pompeo lijkt het einde van Grey’s nog lang niet in zicht. In een interview met The Hollywood Reporter deed de ster van het medische drama een boekje open doet over de ongelijke lonen op de set. De vrouwelijke hoofdrolspeelster zou jarenlang minder verdiend hebben dan Patrick Dempsey. Ondanks dat de serie de naam van haar personage draagt. Met Patrick Dempsey al een paar seizoenen out of the picture zag Pompeo haar kans schoon om opnieuw over haar salaris te onderhandelen. Maar de producers wisten volgens haar niet hoe snel ze weer een mannelijke lead moesten vastleggen.Maar het is haar toch gelukt. Met een salaris van zo’n 20 miljoen per jaar is Pompeo in een klap de best betaalde tv-actrice. Maar acteren is dan ook niet meer het enige wat ze doet. De ster-actrice heeft een deal kunnen sluiten waarin ze niet alleen producer wordt van Grey’s Anatomy, maar ook mede uitvoerend producer van een spin-off van de serie. Nu bekend is geworden dat Pompeo op deze manier haar weg naar de goed-betaalde top heeft onderhandeld, lijkt een vijftiende en zestiende seizoen zo goed als safe.

Toch heeft ABC nog niet bevestigd dat er twee nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy aan zitten te komen. Maar ze zullen vast niet voor niks investeren in Pompeo.

Geschreven door: Romi Hootsmans
Beeld: ABC, Net5


© Alles over Series

Lees ook