Reality serie ‘Back with the Ex’ nu op Netflix

eerste seizoen Back with the Ex

Reality televisie, een gevalletje you hate it or love it. Wij horen bij team love it. Na Temptation Island en Ex On The Beach kon Netflix niet achterblijven en komt ook met een heerlijke dramashow. Het eerste seizoen Back with the Ex staat nu online.

De van oorsprong Australische serie is nu ook in Nederland te zien en dat wordt smullen! Het is nou eenmaal een succesformule, exen die weer samenkomen of juist koppels die uit elkaar gaan, het levert briljante televisie op. Anders dan bij Temptation Island en Ex On The Beach zie je bij de Netflix serie geen stranden, verleiders en weinig tot geen alcohol. Daarmee valt natuurlijk wel een heel juicy element weg, maar het wordt zeker niet minder leuk. Het programma is ook een tikkeltje serieuzer, het gaat over vier vrijgezellen die hun relatie toch nog een kans willen geven. Vinden ze elkaar weer terug in het eerste seizoen Back with the Ex? Waar het ene stelletje een knipperlichtrelatie probeert om te toveren tot een echte relatie verlangt een ander stelletje al jaren naar elkaar. Natuurlijk is de vraag of ze hand in hand voor een nieuwe start kiezen, of dat hun wegen scheiden na de show. Wordt het liefde of wordt het huilen? Drama gegarandeerd!Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: MTV/Netflix


© Alles over Series

Lees ook