Nieuw op Netflix in juni

Netflix series in juni

Veel van ons hebben de laatste tijd extra veel Netflix gekeken. Dus dan is het des te fijner dat er weer nieuw aanbod wordt toegevoegd. Lees hier welke Netflix series in juni te zien zullen zijn.

Fuller House seizoen 5, vanaf 2 juni
Het is alweer bijna tijd om afscheid te nemen van DJ, Kimmy en Stephanie. Want met seizoen 5 komt Fuller House ten einde. In deze laatste afleveringen zien we in ieder geval alle bekende koppen nog een keer langskomen omdat er onder meer een grootste bruiloft wordt gehouden.13 Reasons Why seizoen 4, vanaf 5 juni
Hebben we net van een serie afscheid genomen, staat de volgende een paar dagen op het programma. Vanaf Op 5 juni wordt namelijk het laatste seizoen van 13 Reasons Why toegevoegd en zie je hoe het afloopt met de cast.

Queer Eye seizoen 5, vanaf 5 juni
In deze tijd kunnen we iets vrolijks goed gebruiken. En wat is er dan beter dan een paar nieuwe afleveringen Queer Eye om alles wat gaande is even te vergeten. Ons favoriete make-overprogramma is op 5 juni terug met een nieuw seizoen vol grappige en hartverwarmende afleveringen.

Over Water seizoen 1, vanaf 5 juni
In de Belgische dramaserie Over Water volgen we voormalig tv-ster John Beckers. Hij krijgt een laatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen door een baan aan te nemen bij zijn schoonvader.

Netflix serie The Politician

The Politician seizoen 2, vanaf 19 juni
De rijke Payton weet al van kinds af aan dat hij president zal worden. Maar eerst moet hij door het verraderlijkste politieke landschap navigeren: de middelbare school. Het eerste seizoen smaakte al meteen naar meer!

The Sinner seizoen 3, vanaf 19 juni
In The Sinner seizoen 3 volgen we rechercheur Harry Ambrose, die wederom een zaak moet oplossen. Na twee spannende seizoenen heeft The Sinner een behoorlijke fanschare opgebouwd. Hopen dat het derde seizoen dus net zo goed is als de voorgaande!


© Alles over Series

Lees ook