Nieuwe trailer van ‘Santa Clarita Diet’ seizoen 2

https://youtu.be/J4zP2I0PkUE

De officiële trailer van de Netflix-serie Santa Clarita Diet seizoen 2 is uitgebracht! Als we de trailer (die je hierboven kunt bekijken) moeten geloven bevat het nieuwe seizoen wederom een flinke portie hilariteit. Het lijkt erop dat het leven van de Hammonds nog gekker wordt dan voorheen.

Vanwege de vele vreemde gebeurtenissen is Santa Clarita Diet een opvallende Netflix Orginial- serie. Hoewel het absoluut een komische horrorserie is, spreekt het verhaal niet elke kijker aan. De humor is pikzwart en het niveau van gekte concurreert soms met filmklassiekers als Evil Dead II en Dead Alive.Ondanks de eigenaardigheid van de serie, blijkt Santa Clarita Diet populair bij Netflix-doelgroepen. Het is dan misschien niet zo’n hit als Stranger Things of House of Cards, maar het heeft met het eerste seizoen zeker een flinke fanbase opgebouwd.

Laten we even het geheugen opfrissen. Santa Clarita Diet gaat over Joel (Timothy Olyphant) en Sheila (Drew Barrymore), een koppel dat een redelijk afgezonderd leven leidt in een voorstad van Los Angeles, samen met hun tienerdochter Abby. Wanneer Sheila Hammond een dramatische verandering ondergaat in haar leven, dreigt dit de levens van haar gezinsleden te verwoesten. De serie begon met de plotselinge dood van Sheila, waarna ze weer tot leven komt als vleesetende zombie. Haar man Joel is niet bereid om zijn vrouw in de steek te laten en besluit haar te helpen, voor zover dat mogelijk is.

Fans herinneren zich vast nog de laatste aflevering van seizoen 1. De pogingen van het stel om Sheila’s zombificatie weer terug te draaien waren geen succes. Ze bleef zich ontwikkelen, werd onvoorspelbaar en kreeg steeds minder controle over haar moorddadige kannibalistische driften. Ze werd opgesloten in de kelder uit angst om zich zelf uiteindelijk volledig te verliezen. Hier lijkt seizoen 2 te beginnen, en het lijkt erop dat ze niet al te lang in de kelder zal blijven…

En dan is er nog een ander probleem. Sheila valt uit elkaar… letterlijk. Het lijkt erop dat haar lichaam het proces van verval voortzet in seizoen 2, terwijl ze zich aanvankelijk levendiger voelde dan ooit, nadat ze een zombie was geworden. Toch houdt ze graag de schijn op dat ze in orde is. Hopelijk zijn Joel en Abby in staat om achter de oplossing te komen om haar te redden, voordat het te laat is.

Santa Clarita Diet seizoen 2 is vanaf 23 maart te zien op Netflix.

 

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook