Nieuw op Ziggo in februari

op Ziggo

Ook deze maand zijn er weer een aantal nieuwe series op Ziggo te zien. Lees hier welke dat zijn!

Honour, seizoen 1
Vanaf 1 februari
Deze misdaadserie gaat over hoofdinspecteur Caroline Goode, die ontdekt dat Banaz voor haar vermissing al vijf keer bij de politie melding heeft gemaakt van doodsbedreigingen die zij van haar eigen familie krijgt. Caroline zal niet rusten voordat Banaz haar gerechtigheid heeft gekregen. Een extra feitje: deze serie is gebaseerd op een waargebeurd verhaal!Midsomer Murders, seizoen 20
Vanaf 1 februari
In deze Britse detectiveserie vinden in de dorpjes van Midsomer regelmatig gruwelijke moorden plaats. Niet alleen deze moorden, maar ook andere misdaden moeten worden opgelost door de twee rechercheurs Barnaby en Jones. Zij komen erachter dat het idyllische dorpsgemeenschap niet zo mooi is als dat het lijkt en halen dingen naar boven die het daglicht niet kan verdragen.

Filthy Rich, seizoen 1
Vanaf 2 februari
Wanneer de rijke CEO van een christelijk televisienetwerk omkomt bij een vliegtuigongeluk, worden zijn vrouw en kinderen verrast met het nieuws over zijn drie buitenechtelijke kinderen die het resultaat zijn van verschillende affaires. Echter blijken deze kinderen ook recht te hebben op een deel van de erfenis. Een aanrader als je fan bent van dramaseries!

Saving Hope, alle seizoenen
Vanaf 4 februari
Dit Canadese ziekenhuisdrama gaat over chirurg Alex Reid die verloofd is met haar collega Charlie Harris. Na een ongeluk belandt hij in een coma en moet er snel worden gehandeld om zijn leven te redden. In zijn strijd tussen het leven en de dood zweeft hij als een soort geest door de ziekenhuisgangen. Alle vijf de seizoenen zijn vanaf februari te zien op Ziggo!

A Teacher, seizoen 1
Vanaf 9 februari
Deze tiendelige miniserie gaat over de relatie tussen Claire Wilson, een populaire Engels docente op een middelbare school en een 17-jarige student, Eric Walker. Hun relatie heeft niet alleen gevolgen voor henzelf, maar ook voor hun omgeving.

Geschreven door: Michelle Habets
Beeld: Ziggo


© Alles over Series

Lees ook