Eerste blik op Orange is the New Black seizoen 7

Orange is the New Black seizoen 7

Het zevende seizoen van de serie Orange is the New Black staat voor de deur: vanaf 26 juli is het laatste seizoen te zien op Netflix. Netflix heeft nu de nieuwe trailer en het speciale artwork gelanceerd. De trailer van Orange is the New Black seizoen 7 kun je hieronder bekijken.

Om deze serie feestelijk af te sluiten voor alle trouwe fans hebben de cast en makers van Orange is the New Black het artwork laten ontwerpen door niemand minder dan ‘The Orange Army’. Tien toegewijde getalenteerde artiesten vanuit onder meer Groot Brittanië, Armenië, Brazilië, Italië en de Verenigde Staten werden hoogstpersoonlijk via social media geselecteerd en zien hun eigen ontwerpen nu terug op bussen, gebouwen en billboards overal ter wereld ter ere van het zevende en tevens laatste seizoen van hun favoriete serie.Orange is the New Black seizoen 7

Orange is the New Black luidde een monumentaal tijdperk van televisie in. De zes seizoenen belichten moeilijke, relevante en menselijke hedendaagse verhalen. In het laatste seizoen komen de dames van Litchfield tot de conclusie dat de gevangenis hen voor altijd heeft veranderd. Piper worstelt met het leven terwijl het leven in de gevangenis, net zo corrupt en onrechtvaardig als altijd, zonder haar doorgaat. Taystee’s vriendschap met Cindy is nog steeds onzeker terwijl ze wacht op haar vonnis. Gloria en haar keukenpersoneel worden geconfronteerd met de harde waarheid van de nieuwste winststroom van Polycon. Anderen jagen weer op drugs of dromen en worstelen met de gedachten over hun plek op deze wereld.

Het zevende en laatste seizoen van Orange is the New Black is vanaf 26 juli te zien op Netflix.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook