Prijsvraag: Win de DVD of Blu-ray van ‘Orange is the New Black’ seizoen 4

Orange is the New Black seizoen 4 prijsvraag

Alles over Series heeft een Orange is the New Black seizoen 4 prijsvraag. Wij mogen namelijk een DVD en een Blu-ray weggeven van deze serie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken en het bericht delen. Je kan ook meedoen door ons te volgen op Instagram en daar als comment te plaatsen met wie je dit wil kijken. Wil je dubbel zoveel kans maken? Doe dan allebei want we geven een DVD of Blu-ray weg op Facebook en op Instagram.

Mocht je de Facebook- pagina al van een like hebben voorzien en ons al volgen op Instagram dan geen nood. Plaats dan enkel de comment.

Hieronder nog wat meer informatie over deze geweldige serie!

DVD Orange is the New Black

 

Het vierde seizoen gaat verder in de chaos waar seizoen 3 eindigde. Er is een nieuwe hoofdbewaarder aan het bewind die zijn expertise gebruikt om orde op zaken te stellen in de Litchfield gevangenis, maar zijn hardhandige methoden doen meer kwaad dan goed. Terwijl de gevangenen steeds meer in opstand komen tegen het schrikbewind van de bruut, probeert directeur Caputo nog op een diplomatische wijze de vrede te bewaren. Maar door een aangrijpende gebeurtenis gaan alle remmen los.

Deze prijsvraag loopt tot en met 8 februari 2018 en is in samenwerking met Entertainment One.


© Alles over Series

Lees ook