Deze week op Videoland – 15 tot 21 januari

het aanbod van Videoland

Nu het nieuwe jaar wat meer op gang komt doet Videoland dat gelukkig ook. Nieuwe toevoegingen en voor ieder wat wils. Hieronder een lijstje van series die deze week nieuw aan het aanbod van Videoland worden toegevoegd.

Black Sails (seizoen 4)
Vanaf: maandag 15 januari
Kapitein Flint en zijn bemanning worden van allerlei kanten en door allerlei vijanden belaagd. Met man en macht proberen ze New Providence eiland te houden zoals het is. Hoewel ze in strijd zijn met de Brits marine beleven de piraten in het Caribisch gebied eenvoudig gezegd gouden tijden in 1715. Wint de gevaarlijke en beruchte kapitein Flint het van zijn vele tegenstanders?Lelijke Eendjes (seizoen 3)
Vanaf: maandag 15 januari, elke week
Onzeker over je uiterlijk? Het programma lelijke eendjes biedt hulp! Presentatrice Lieke van Lexmond gaat met enkele medische specialisten proberen de deelnemers van hun probleem af te helpen. Wat doet dit probleem met hun zelfvertrouwen, zelfbeeld en onzekerheden? Na de ingrepen kunnen de deelnemers eindelijk weer met trots en een hoop meer zelfvertrouwen verder in het leven.De TV Kantine (seizoen 9)
Vanaf: zaterdag 20 januari, elke week
Topimitators Carlo Boszhard en Irene Moors doen wekelijks de leukste BN’ers na. Na een diepe duik in de welbekende verkleedkist komen naast BN’ers soms ook internationale sterren of personages aan bod, wat iedere keer weer hilarisch is. In het negende seizoen van De TV Kantine stapt het grappige duo onder andere in de schoenen van Linda de Mol, Barbie & Michael en Herman den Blijker.

Weet Ik Veel (seizoen 6)
Vanaf: zaterdag 20 januari, elke week
Een fijne spelshow voor een lekker avondje op de bank! De innovatieve kennisquiz is behoorlijk populair en trekt gemiddeld zo’n twee miljoen kijkers. Het publiek is gevuld met studenten en iedere week zijn er drie bekende Nederlanders te gast. Door middel van vijftig vragen wordt getest hoe het nou eigenlijk gesteld staat met de algemene kennis van Nederland.

Moordvrouw (seizoen 7)
Vanaf: zondag 21 januari, elke week
Alweer het zevende seizoen van de spannende politieserie, met in de hoofdrol zoals vanouds natuurlijk Wendy van Dijk als Fenna Kremer. Niet iedereen in het Friese politieteam is even gelukkig met de onorthodoxe en harde aanpak van Fenna Kremer. Een ding is zeker: Fenna weet wel van aanpakken en het boeven vangen vergaat haar over het algemeen prima. Dat ze daarmee soms ook haar eigen collega’s tegen zich in het harnas werkt vergeet ze af en toe een beetje. Met alle ophef die daarbij komt kijken heeft commissaris Vreeswijk soms de grootste moeite om het hele team bij elkaar te houden.

Heb je deze series al gezien of kwamen er deze week iets te veel Nederlandse programma’s aan bod voor jouw smaak? Geen probleem, Videoland heeft recentelijk nog meer mooie series toegevoegd waar je weer een hele poos mee vooruit kunt!

The Blacklist

The Blacklist
Het land wordt geteisterd door Amerika’s meest gezochte crimineel ooit. Deze man blijkt een echte mastermind te zijn en Elizabeth Keen van de FBI moet alles op alles zetten om hem te ontmaskeren: hij heeft namelijk aangegeven alleen nog maar met haar te spreken, en niemand anders.

Grey’s Anatomy
Als je deze gouden serie nog nooit hebt gezien moet je eigenlijk wel een keer beginnen. Videoland is dan ook zeker niet te zuinig geweest en heeft als cadeautje in één keer maar liefst dertien seizoenen van de hitserie online gegooid. Meredith Grey volgt met een aantal collega’s een enorm zwaar opleidingsprogramma voor chirurgen. In veel situaties waar ze in het vak mee te maken krijgen is de juiste beslissing maken een zaak van leven of dood. Buitenstaanders zullen de zwaarte nooit helemaal begrijpen en het groepje zoekt dan ook veel steun in elkaar.


Photo credit: Robert Viglasky

Peaky Blinders
De beruchte gangsterbende Peaky Blinders maakt de straten van Birmingham op zijn zachtst gezegd erg onveilig net na de eerste wereldoorlog. De meedogenloze en gevaarlijke leider Tommy Shelby deinst voor niets of niemand terug en is op een missie om de maatschappelijke ladder te beklimmen. De Peaky Blinders kenmerken zich door de scheermesjes die ze op hun pet naaien. De stad trekt aan de noodbel en een inspecteur uit Belfast wordt opgeroepen om eindelijk orde op zaken te stellen in het onveilige Birmingham.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: BBC, Videoland, RTL


© Alles over Series

Lees ook