Week 7: De series die deze week van start gaan

nieuwe series

De dagen worden langer, en langzaam wordt het warmer en gezelliger buiten. De perfecte tijd om lekker op de bank te hangen en te genieten van de nieuwe series die deze week beginnen dus!

Dinsdag 13 februari
Will & Grace
20.30 TLC
Na tien lange jaren is Will & Grace eindelijk weer te zien op onze beeldschermen! In dit nieuwe seizoen zijn de vier grote castleden weer bij elkaar voor de eerste van de twee geplande reünieseizoenen!Shetland (aflevering 1/6)
22.00 BBC
Het vierde seizoen van de spannende Schotse misdaadserie Shetland neemt ons weer mee naar het noorden van Schotland, waar we meekijken met detective Jimmy Perez en zijn team. Jimmy heropent de zaak van de in 1994 overleden tiener Lizzie Kilmuir wanneer een lokale journalist op een soortgelijke manier overlijdt, en hij en zijn team moeten dus alles op alles zetten om de waarheid boven water te krijgen.

Woensdag 14 februari
Vera (aflevering 1/4)
21.25 NPO1
Inmiddels zijn we bij seizoen 7 aanbeland van deze spannende Britse detectiveserie waarin Vera Stanhope (gespeeld door Brenda Blethyn) met haar team probeert verschillende zaken op te lossen. In deze aflevering wordt het verkoolde lijk van één van Vera’s collega’s gevonden in een vuilverbrander, en al gauw blijkt dat deze collega meer te verbergen had dan Vera dacht.

Donderdag 15 februari
Bed & Breakfast
21.25 NPO1
Drie stellen – alle drie eigenaars van een eigen Bed & Breakfast – overnachten één nacht bij elkaar en beoordelen elkaars Bed & Breakfast grondig. Zo wordt er gekeken naar de aankleding, locatie, maar ook vooral hoe de gastheer – en vrouw hun gasten behandelen. De kijker krijgt de leukste plekken van Nederland te zien wanneer de deelnemers op pad gaan.

Cold Feet
22.35 NPO 3
Na een lange afwezigheid van 13 jaar probeerden de makers van Cold Feet het nog een keer: het nieuwe seizoen 6 was een groot succes, en dus worden we nu getrakteerd op seizoen 7! Adam is nog altijd verliefd op Tina en wil heel graag verder met haar, maar is hun toekomst wel zo rooskleurig als hij hoopt?

Klem
21.25 op ÉÉN
Een Nederlandse dramaserie met onder anderen Georgina Verbaan en Barry Atsma. Hugo (Atsma) probeert zijn leven weer op de rails te krijgen na het overlijden van zijn vrouw. Al gauw duiken de eerste problemen echter weer op wanneer blijkt dat de vader van de boezemvriendin van zijn jongste dochter een gevaarlijke achtergrond blijkt te hebben.

Geschreven door: Joppe Varkevisser
Beeld: TLC


© Alles over Series

Lees ook