Nieuwe trailer van ‘Jessica Jones’ seizoen 2

https://youtu.be/63P-c6zIlDY

Jessica Jones is back! Nou ja bijna dan. De nieuwe afleveringen van Marvel’s Jessica Jones worden beschikbaar op Netflix op 8 maart 2018, de datum van Internationale Vrouwendag. Bekijk hierboven alvast de nieuwe trailer Jessica Jones seizoen 2, die vandaag werd vrijgegeven!

Krysten Ritter (Jessica Jones) zal opnieuw vergezeld worden door een topcast met o.a. Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Jeri Hogarth), Eka Darville (Malcolm Ducasse) en nieuwe castleden Janet McTeer en J.R. Ramirez.

Jessica Jones gaat over een privédetective die, verrassend genoeg, Jessica Jones heet. Ze is gestopt als superheld en heeft een drankprobleem. Ze leidt aan posttraumatische stressstoornis en de reden hiervoor geeft direct een nieuwe laag aan de superhelden-serie. Het liefst zou ze niks meer te maken hebben met haar superheldenverleden en wil ze alles dat daarmee te maken heeft vergeten. Een nieuwe zaak dwingt haar echter om terug in het verleden te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden.

Hoewel Jessica Jones in hart en nieren toch echt een superhelden-serie is, maakt dat de serie er niet minder op. Het is namelijk ook echt een drama dat zware onderwerpen als verkrachting behandeld. Wij hadden pasgeleden een Netflix Kijktip over Jessica Jones. Lees hier dit uitgebreide artikel over de serie.
© Alles over Series

Lees ook