Deze week op Videoland – 22 tot 28 januari

series van Videoland

Videolandfans opgelet! Er worden deze week weer een paar nieuwe toppers online gezet en die wil je zien! Met deze toevoegingen kun je weer heerlijk een weekje vooruit tot de volgende series van Videoland weer op je staan te wachten.

Temptation Island (seizoen 3)
Vanaf: donderdag 25 januari
Je kan het bijna niet gemist hebben: zowel seizoen 1 als seizoen 2 van dit sensationele programma deden een hoop stof op waaien. Een aantal verliefde stellen reist af naar Thailand voor de ultieme relatietest. De hele vakantie brengen ze gescheiden van elkaar en omringd door vrijgezelle verleiders en verleidsters. De videobeelden die bij het kampvuur getoond worden zullen uitwijzen of de tortelduifjes zich aan de gemaakte beloftes gehouden hebben. Zullen ze samen terugkeren met een relatie die sterker dan ooit is of breekt de uitdaging hen op?

GTST Classics (seizoen 2)
Vanaf: maandag 22 januari
De hoogste tijd voor een flinke portie nostalgie uit ons favoriete dorpje Meerdijk. We gaan weer terug in de tijd met GTST Classics seizoen 2 want retro is weer helemaal hot and happening. Begin jaren 90 zagen de Meerdijkers er natuurlijk nog aanzienlijk jonger uit maar dat betekend niet dat er niet genoeg drama is. Net zoals bij het succesvolle eerste seizoen van de Classics kun je iedere dag genieten van drie afleveringen.

Peaky Blinders (seizoen 4)
Vanaf: vrijdag 26 januari
Voor de liefhebbers die al met smacht zaten te wachten: seizoen 4! De beruchte gangsterbende Peaky Blinders maakt de straten van Birmingham op zijn zachtst gezegd erg onveilig net na de eerste wereldoorlog. De meedogenloze en gevaarlijke leider Tommy Shelby deinst voor niets of niemand terug en is op een missie om de maatschappelijke ladder te beklimmen. De Peaky Blinders kenmerken zich door de scheermesjes die ze op hun pet naaien. De stad trekt aan de noodbel en een inspecteur uit Belfast wordt opgeroepen om eindelijk orde op zaken te stellen in het onveilige Birmingham.

Zin in iets anders of kan je maar niet genoeg krijgen van al die spannende series die Videoland online gooit? Hieronder nog een paar toppers die recentelijk geplaatst zijn zodat je weer vooruit kunt!

het aanbod van Videoland

Black Sails (seizoen 4)
Kapitein Flint en zijn bemanning worden van allerlei kanten en door allerlei vijanden belaagd. Met man en macht proberen ze New Providence eiland te houden zoals het is. Hoewel ze in strijd zijn met de Brits marine beleven de piraten in het Caribisch gebied eenvoudig gezegd gouden tijden in 1715. Wint de gevaarlijke en beruchte kapitein Flint het van zijn vele tegenstanders?

Moordvrouw (seizoen 7)
Alweer het zevende seizoen van de spannende politieserie, met in de hoofdrol zoals vanouds natuurlijk Wendy van Dijk als Fenna Kremer. Niet iedereen in het Friese politieteam is even gelukkig met de onorthodoxe en harde aanpak van Fenna Kremer. Een ding is zeker: Fenna weet wel van aanpakken en het boeven vangen vergaat haar over het algemeen prima. Dat ze daarmee soms ook haar eigen collega’s tegen zich in het harnas werkt vergeet ze af en toe een beetje. Met alle ophef die daarbij komt kijken heeft commissaris Vreeswijk soms de grootste moeite om het hele team bij elkaar te houden.

The Blacklist
Het land wordt geteisterd door Amerika’s meest gezochte crimineel ooit. Deze man blijkt een echte mastermind te zijn en Elizabeth Keen van de FBI moet alles op alles zetten om hem te ontmaskeren: hij heeft namelijk aangegeven alleen nog maar met haar te spreken, en niemand anders.

Grey’s Anatomy
Als je deze gouden serie nog nooit hebt gezien moet je eigenlijk wel een keer beginnen. Videoland is dan ook zeker niet te zuinig geweest en heeft als cadeautje in één keer maar liefst dertien seizoenen van de hitserie online gegooid. Meredith Grey volgt met een aantal collega’s een enorm zwaar opleidingsprogramma voor chirurgen. In veel situaties waar ze in het vak mee te maken krijgen is de juiste beslissing maken een zaak van leven of dood. Buitenstaanders zullen de zwaarte nooit helemaal begrijpen en het groepje zoekt dan ook veel steun in elkaar.

Geschreven door: Britte van Erven
Beeld: BBC, ABC


© Alles over Series

Lees ook