Best bekeken Netflix Originals van 2018

Best bekeken Netflix Originals

Met 2019 voor de deur blikken wij nog even terug op 2018. Zoals altijd in december verschijnen overal populaire lijstjes, dus ook van Netflix. Met een lading aan nieuwe Netflix Originals series kon een top 10 niet uitblijven. Dus speciaal voor jullie zetten ook wij de best bekeken series van Netflix op een rijtje.

2018 was het jaar van de Netflix Originals, de een na de andere fantastische serie kwam online. Narcos: Mexico, La Casa De Papel, Riverdale, The Sinner, om maar even wat op te noemen. In ons koude kikkerlandje doen wij natuurlijk niets liever dan op de bank series verslinden terwijl het buiten tekeer gaat. Maar ook tijdens de hete zomerdagen stond Netflix voor ons klaar met een geweldig aanbod. Met zoveel keuze vraag je je natuurlijk af welke series de rest van de wereld nou heeft gezien. Stiekem best wel interessant om te weten wat we met z’n allen het meest gebingewatched hebben. Gelukkig was daar Netflix met het verlossende antwoord, een lijst van de best bekeken series.1. On My Block
2. Making a Murderer; Part 2
3. 13 Reasons Why; Season 2
4. Last Chance U: INDY
5. Bodyguard
6. Fastest Car
7. The Haunting of Hill House
8. Anne with an E; Season 2
9. Insatiable
10. Orange is the New Black; Season 6

Zit er nog eentje tussen die je niet hebt gezien? Geen probleem, met de kerstvakantie voor de deur heb je genoeg tijd om wat in te halen! En als je alles al wel hebt gezien is het geen straf om deze toppers nog en keer te kijken. Daarnaast heeft Netflix ook weer genoeg in petto voor 2019!

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook