Ontmoet de nieuwe bewoners van ‘Santa Clarita Diet’ S2

Het is bijna tijd voor Santa Clarita Diet seizoen 2 en de eerste beelden zijn vrijgegeven. Hierop zien we ook welke nieuwe personages aan de cast zijn toegevoegd.

Santa Clarita DietDe gastrollen in het nieuwe seizoen worden ingevuld door:

Joel McHale en Maggie Lawson als het makelaarskoppel echtpaar Chris and Christa, de meer succesvolle en agressieve versies van Joel en Sheila. Gerald McRaney als Ed Thune, een gepensioneerde kolonel, waardoor Joel erg geïntimideerd is. Zachary Knighton als Paul, de kille zoon van Servische voorouders die niets of niemand schuwt om de waarheid achter de ondoden te vinden.

Santa Clarita Diet

In Santa Clarita Diet zijn Joel (Timothy Olyphant, Justified) en Sheila Hammond (Drew Barrymore, Blended) een getrouwd stel makelaars die samen met puberdochter Abby (Liv Hewson) in de LA buitenwijk Santa Clarita een tamelijk saai en tikje ontevreden leven leiden. Totdat Sheila een dramatische verandering doormaakt die hun leven in het teken zet van dood en destructie… maar op een positieve manier!

Santa Clarita Diet

In seizoen 2 proberen de Hammonds zich aan te passen aan Sheila’s ontwikkelde, ondode staat, terwijl zij wanhopig probeert om normaal te blijven en niet te worden gezien als een monster door haar gezin. Ondanks dat de familie steeds beter is geworden in het moorden, stapelt het aantal vermiste personen in Santa Clarita zich overduidelijk op. Ondertussen zoeken de Hammonds naar de bron van het moorddadige virus zodat ze deze kunnen stoppen en zo de mensheid redden. Sheila en Joel blijven ondanks dit alles onvoorwaardelijk van elkaar houden. Het is niet altijd makkelijk om ondood te zijn, of van iemand te houden die ondood is, maar zo heeft iedere relatie zijn uitdagingen.

Santa Clarita Diet

Het nieuwe seizoen zal deze lente te zien zijn op Netflix. Wij houden je natuurlijk op de hoogte van nieuws als er meer bekend is.

Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook