Nieuw op Videoland – 25 juni tot 1 juli

op Videoland

Vier nieuwe series zijn vanaf deze week beschikbaar op Videoland. We kunnen vooral onze dosis drama weer aanvullen want maar liefst drie van de vier seizoenen die erbij komen bevatten een hoop drama. Onder andere seizoen 5 van Kinderen Geen Bezwaar, waar enkele weken geleden ook al een reeks afleveringen van werd toegevoegd, is vanaf deze week te kijken.

Bagels & Bubbles
Seizen 1 vanaf vrijdag 29 juniVan de Nederlandstalige serie Bagels & Bubbles werd maar een seizoen gemaakt. Bagles & Bubbles is een bewerking van een Israëlische serie met een andere naam. Deze naamswijziging is gekozen omdat op deze manier het contrast tussen de leefwerelden van de twee hoofdpersonen beter wordt weergegeven. Het cliché verhaal gaat over een superster en een bakkersjongen die een relatie met elkaar krijgen. De romcom over deze onmogelijke liefde heeft als toepasselijke ondertitel “Zij hoort bij mij” gekregen. De hoofdrollen worden vertolkt door Egbert-Jan Weeber (Van God Los, Michiel de Ruyter) en Bracha van Doesburgh (Moordwijven, De Eetclub, Nieuwe Buren). Ook andere bekende acteurs als Halina Reijn en Géza Weisz spelen een rol in de serie.

 

Rise
Seizoen 1 vanaf 30 juni

Deze op een boek geïnspireerde serie gaat over een middelbare school waar zeven jongeren, met ieder hun eigen problemen, door een docent op het podium worden gezet. Samen maken ze musical met hun docent gespeeld door Josh Radnor (die we kennen als Ted Mosby uit de bekende serie How I Met Your Mother). In de serie zien we ook het persoonlijke verhaal van de dramadocent, hoe zijn vrouw hem steunt om het beste uit zijn studenten te halen. In dit waargebeurde verhaal spelen ook Shannon Purser (Ethel Muggs in Riverdale) en Marley Shelton (Never Been Kissed, Valentine) mee.

mAPP To Love – seizoen 1: vanaf donderdag 28 juni
Kinderen Geen Bezwaar – seizoen 5: vanaf vrijdag 29 juni

Beeld: BlueCircle en NBC
Geschreven voor Britt Henneken


© Alles over Series

Lees ook