Eerste trailer en releasedatum van ‘Jessica Jones’ seizoen 2

Jessica Jones

De rebelse heldin van de Netflix Original serie Marvel’s Jessica Jones is terug! De releasedatum van het tweede seizoen werd gisteren samen met de Jessica Jones trailer vrijgegeven op het Comic Con festival in Brazilië. Alle afleveringen van Marvel’s Jessica Jones S2 zijn vanaf 8 maart 2018 wereldwijd en exclusief beschikbaar voor Netflix abonnees.

In dit nieuwe seizoen staat privédetective Jessica Jones (Krysten Ritter) inmiddels in New York City bekend als een oppermachtige killer nadat ze Kilgrave, de man die haar in zijn macht had, heeft vermoord. Ze probeert haar leven weer op orde te krijgen, totdat een nieuwe zaak haar met tegenzin dwingt om terug in het verleden te duiken en op zoek te gaan naar antwoorden.

De serie neemt je mee in de duistere wereld van het eigenzinnige en populaire personage Jessica Jones. Psychologische thema’s, spanning en actie maken van Marvel’s Jessica Jones een unieke toevoeging aan Marvel’s televisielandschap.Jessica Jones maakt deel uit van de Marvel Cinematic Universe en speelt zich af in dezelfde buurten in New York als de serie Daredevil. Zo komt het personage Claire Temple, gespeeld door actrice Rosario Dawson, in beide seriesvoor.

Jessica Jones vormt samen met de series Daredevil, Luke Cage en Iron Fist de aanloop naar de miniserie The Defenders.

Seizoen 1 is nu te zien op Netflix: www.netflix.com/jessicajones.


© Alles over Series

Lees ook