Prijsvraag: Win ‘Follow the Money’ seizoen 3 op DVD

Follow the Money seizoen 3

Alles over Series heeft een prijsvraag rond Follow the Money seizoen 3! Wij mogen namelijk een DVD- box weggeven van dit seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij deze serie wil kijken. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Follow the Money seizoen 3Het derde seizoen van Follow the Money kun je bekijken als een spin-off en als een op zichzelf staand drama. Na witteboordencriminaliteit in de eerste seizoenen speelt de nieuwe reeks zich af in de rauwere wereld van straatcriminaliteit en drugshandel. Nicky is inmiddels een zwaargewicht in de Deense onderwereld; Alf is door de politieafdeling fraude uitgeleend aan de narcoticabrigade om de geldstromen in de onderwereld te kraken. Alf en Nicky zijn daardoor directe tegenstanders en als schakers krijgt elke doordachte zet van de één een briljante tegenzet van de ander. Het derde centrale personage in de nieuwe reeks is Anna, een slimme bankbediende die door haar meerderen niet op waarde wordt geschat. De onderwereld onderkent haar kwaliteiten wel en al snel wordt Anna een belangrijke pion bij het witwassen van zwart geld.

De prijsvraag rond Follow the Money seizoen 3 loopt tot en met 25 juli en is in samenwerking met lumiereseries.com. Het derde seizoen van Follow the Money is vanaf 1 juli op lumiereseries.com en vanaf 9 juli op DVD.

Beeld: Martin Munch


© Alles over Series

Lees ook