‘Cruel Intentions’- serie gaat niet door

Lang werd er gewerkt aan een spin-off van filmfranchise . Maar zender NBC heeft nu besloten niet door te gaan hiermee. Het contract dat actrice Sarah Michelle Gellar had getekend verloopt en daarmee houdt het hier op voor de show.

Er waren twee versies van de pilot in de maak. Eentje die vrij familievriendelijk was en een andere “edgy” variant, die meer met seksualiteit te maken zou hebben zoals de film. De spin-off serie zou draaien om Bash Casey, het kind van Annette Hargrove (Reese Witherspoon) en Sebastian Valmont (Ryan Philippe) uit de film, en laten zien hoe de knul de moeilijke jaren op de middelbare school overleeft.

Er hangen al langer donkere wolken boven de productie. De serie werd voor het eerst uitgesteld in juni, maar toen besloot men wel het contract van de castleden te verlengen. Het uitstel toen kwam omdat men geen ruimte meer had op de zender voor de serie.
© Alles over Series

Lees ook