Alles over de live-action serie van Winx: ‘Fate: The Winx Saga’

Netflix abbonnees

‘He ga je mee. Als je dat wilt. Hoor je bij ons. Winx!’ Zo begint het bekende beginlied van de populaire animatieserie Winx Club. Keek jij dat vroeger ook altijd op Nickelodeon? Dan hebben wij goed nieuws: er komt een live-action serie van Winx Club, genaamd Fate: The Winx Saga, op Netflix.

De nieuwe serie is gebaseerd op het verhaal van de oude Italiaanse animatieserie Winx Club. Het verhaal van de animatieserie gaat over Bloom. Ze is een meisje die erachter komt dat ze een fee is en daardoor op de school Alfea terecht komt voor haar magie. Op die school ontmoet ze vier andere feeën en samen vormen ze de groep Winx.Fate: The Winx Saga volgt de coming-of-age verhaal van vijf feeën die naar Alfea gaan. Alfea is een magische kostschool in ‘the Otherworld’ waar de feeën leren hoe ze hun magische krachten kunnen beheersen. Ondertussen ontdekken ze ook hoe ze moeten omgaan met liefde, rivaliteit en de monsters die een bedreiging voor hun bestaan vormen.

De teaser

De cast

Bloom, de hoofdrol, wordt gespeeld door Abigail Cowen, die bekend is van de Netflixserie The Chilling Adventures of Sabrina. De andere feeën worden gespeeld Precious Mustapha (Aisha), Hannah van der Westhuysen (Stella), Eliot Salt (Terra) en Elisha Applebaum (Musa).

Wanneer komt de serie uit?

Het hele eerste seizoen van Fate: The Winx Saga is vanaf 22 januari te zien op Netflix. De serie is gemaakt door Brian Young, die ook de maker is van de populaire serie The Vampire Diaries. Of Fate net zo geweldig is als de vampierenserie, moeten we nog even afwachten. Maar wij kijken ernaar uit! Jij ook?

Zoek je nog een serie om te kijken totdat Fate: The Winx Saga online komt? Misschien is The Queen’s Gambet op Netflix iets voor jou! Lees hier waarom je de serie moet kijken!

Geschreven door: Isabelle Welling
Beeld: YouTube, Netflix

 

 

 


© Alles over Series

Lees ook