In de voetsporen van: ‘True Blood’ in Californië

True Blood

Weet je nog hoe duister de bar Fangtasia was in True Blood? Een hoop belangrijke verhaallijnen speelden zich hier af. En er werd hiervoor een echte bar gebruikt, die je kan bezoeken in Californië.

Zo duister als Fangtasia klinkt de bar niet. De locatie heet Alex’s Bar en is gelegen in Long Beach. Als je een kijkje neemt op de website, zie je dat er voornamelijk aan karaoke wordt gedaan. Op tap in ieder geval geen bloed, maar voornamelijk lokale biertjes gebrouwen in San Francisco en San Diego.

Op de site wordt vermeld, dat de bar gehuurd kan worden voor events of opnames. En niet alleen True Blood blijkt er opnames te hebben gemaakt. Ook scenes uit Tenacious D: The Pick of Destiny werden hier gefilmd.
© Alles over Series

Lees ook