Nieuwe beelden van ‘The Crown’

Het aftellen is begonnen! Over drie dagen kunnen we weer The Crown bingen want dan komt seizoen 2 op Netflix. Om ons alvast warm te maken, heeft Netflix nieuwe beelden vrijgegeven. Deze kan je hieronder bekijken.

In de beelden draait het om Prinses Margaret, het jongere zusje van Elizabeth. Zij was de royal rockster van de familie en haar liefdesleven zorgde voor aardig wat schandalen. Maar ze zette The Firm wel altijd op de eerste plaats. Maar dat kwam haar eigen geluk niet ten goede en dat zullen we in The Crown allemaal gaan zien.Voor wie de serie nog niet kijkt: The Crown vertelt het levensverhaal van Queen Elizabeth II gedurende haar regeringsperiode op het moment waarop de kwetsbare sociale orde, die na de Tweede Wereldoorlog nog nauwelijks hersteld is, weer uiteen dreigt te vallen. Het tweede seizoen toont het einde van een periode waarin het volk respect en ontzag had voor de monarchie en leidt de revolutionaire jaren ‘60 in. Beginnend met de soldaten van de Armed Forces die een illegale oorlog voeren in Egypte en eindigend met de teloorgang van de derde Minister President, Harold Macmillan, na een destructief schandaal.
The Crown brengt de grootste politieke en mondiale gebeurtenissen in beeld, die bepalend waren voor het verloop van de tweede helft van de 20ste eeuw. De serie is ongeëvenaard in haar omvang, ambitie en creatieve visie. Alle afleveringen van het eerste seizoen zijn te zien op Netflix. Het complete tweede seizoen wordt aanstaande vrijdag 8 december toegevoegd. Maak wel tijd vrij in de agenda, want de serie heeft een hoog binge-gehalte!

© Alles over Series

Lees ook