Kijktip Videoland: Clique

Seizoen 2 van Clique

Voor iedereen die het ook zo jammer vond dat er een einde kwam aan Gossip Girl en Pretty Little Liars is er een nieuwe verslaving, Clique. Het eerste seizoen van de Britse dramaserie was al even te zien, maar sinds kort staat ook seizoen twee van Clique op Videoland.

Vriendinnen Holly en Georgia beginnen hun eerste studiejaar aan de Universiteit van Edinburgh. Al snel raakt Georgia in de ban van de charismatische professor economie, Jude McDermid. Hij leidt een select groepje studenten, de zogenaamde clique. Ieder jaar maakt een paar dames kans om bij deze exclusieve club lid te worden en stage te kunnen lopen bij het mysterieuze bedrijf Solasta Finance. Georgia raakt in de ban van de professor en staat te popelen om zich bij het selecte gezelschap te voegen. Ze ontmoeten ook de andere meiden die kans maken op de stageplek.Georgia wordt lid, maar Holly is geen fan van haar nieuwe vriendinnengroep. Ondergedompeld in de Britse upper class begint het gedrag van Georgia snel te veranderen. Holly is getuige van een aantal sinistere gebeurtenissen en ze ziet geen andere oplossing dan zich ook aan te sluiten bij de clique en haar vriendin te beschermen. Er gebeuren vreemde en heftige dingen en al snel ontdekt Holly dat het stage bedrijf heel wat te verbergen heeft. Ze is vastbesloten te ontdekken wat er aan de hand is, maar moet daar een flinke prijs voor betalen. Lukt het Holly om Georgia te redden?

Het eerste seizoen bestaat uit maar 6 afleveringen, maar gelukkig staat sinds kort ook het tweede seizoen van Clique op Videoland. Heb je de serie nog niet gezien? Lees dan niet verder in verband met spoilers.

In het eerste seizoen zien we hoe Holly ontdekt wie de moordenaar is en er alles aan doet om haar beste vriendin te beschermen. In seizoen twee van Clique begint ze aan haar tweede studiejaar en probeert zo min mogelijk op te vallen. Maar al snel leert ze een groep jongens kennen en komt opnieuw in een gevaarlijke wereld terecht. Ze krijgt een vriendje maar vertrouwt zijn vrienden totaal niet. Als er opnieuw een verdwijning plaatsvindt weet Holly echt niet meer wie ze kan vertrouwen en gaat op onderzoek uit. Seizoen twee van Clique is net zo spannend als het eerste deel, dat wordt dus bingen dit weekend. Clique zit vol rijke jongeren, drank en feestjes, kijken dus deze super spannende serie!

Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: BBC


© Alles over Series

Lees ook