‘Bad Boys’- films krijgen een serie spin-off

De films Bad Boys en Bad Boys 2 met Will Smith en Martin Lawrence waren enorme bioscoopsuccessen. En hoewel het erop lijkt dat er op korte termijn geen Bad Boys 3 zal worden gemaakt, komt er wel een tv- serie gebaseerd op de film. Hierin zal het personage dat Gabrielle Union speelde in de films centraal staan.

Volgens de website Deadline zijn de producenten van Bad Boys Jerry Bruckheimer en Doug Belgrad bezig met het pitchen van een serie, met als hoofdpersonage Special Agent Sydney “Syd” Burnett (het zusje van Martin Lawrence’s personage Marcus Burnett). De nieuwe serie wordt geschreven door The Blacklist schrijvers Brandon Margolis en Brandon Sonnier.

Lange tijd was er sprake van een derde Bad Boys film, die Bad Boys for Life zou gaan heten. Maar onlangs liet Martin Lawrence hierover los dat hij zijn twijfels had of het project nog op korte termijn van de grond zou komen. Regisseur Joe Carnahan verliet het project en Will Smith was alweer bezig met opnames voor een andere film.Het eerste deel van de films verscheen alweer meer dan 20 jaar geleden, namelijk in 1995. Het werd geregisseerd door Michael Bay met hoofdrollen voor Will Smith en Martin Lawrence. In 2003 keerde het drietal terug en was het wederom een succes aan de box-office.

Maar de Bad Boys spin-off serie sluit een derde film niet uit. Smith en Lawrence zijn altijd positief gebleven wanneer ze werden gevraagd over de mogelijke Bad Boys reünie. En wellicht dat we dan alvast via Syd te weten komen hoe het in de tussentijd zou zijn gegaan met Mike en Marcus.

 


© Alles over Series

Lees ook