Prijsvraag: Win Castle Rock seizoen 2 op DVD

serie Castle Rock

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond de serie Castle Rock. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van het tweede seizoen van deze topserie. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Castle Rock prijsvraag.

serie Castle Rock

Psychopaat-in-de-dop Annie Wilkes wordt in het afgelegen dorpje onderschept wanneer er geweld uitbreekt tussen de Merrills en een rivaliserende clan. Terwijl het dorpje zijn vierhonderdste verjaardag viert, gaat het verhaal terug in de tijd om te zien wat de eerste inwoners van Castle Rock van plan waren. Dat was meestal niet veel goeds. Tien nieuwe, intense afleveringen duiken in onvergetelijke werelden.De Castle Rock prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 24 december.


© Alles over Series

Lees ook