Wat brengt de toekomst ‘Game of Thrones’

Waar we bang voor waren, blijkt te kloppen want na seizoen 8 houdt het op voor Game of Thrones. En de geruchten dat we ook nog eens minder afleveringen krijgen, blijkt ook het geval. In totaal krijgen we nog 13 uur, vertelde maker Dan Weiss aan Deadline.


”Er is nog zoveel waar het volgende seizoen om kan draaien: bijvoorbeeld ontdekken wat er in dat hoofd van Cersei schuil gaat,” zei Weiss. ”Wie is ze? Cersei heeft verschrikkelijke dingen gedaan in haar leven en kan een wreed mens zijn, maar wat haar enigszins sneu maakt is dat ze echt van haar kinderen hield. Nu die allemaal weg zijn, is het interessant om je af te vragen wie ze is zonder haar kinderen. Het antwoord op die vraag krijg je volgend seizoen. Er zit nog zoveel aan te komen.”

Tot seizoen 6 konden fans de afloop van de serie nog weten door de boeken van George R.R. Martin te lezen, maar inmiddels is dat niet meer zo. Met ingang van het maandagavond geëindigde seizoen haalde de serie, de boeken in. De boekenlezers zullen dus ook volgend jaar moeten inschakelen om te zien hoe het verhaal verder gaat, tenzij George R. R. Martin toch eerder een boek uitbrengt.De bedoeling is om in juli te beginnen met de opnames van seizoen 7.


© Alles over Series

Lees ook