In de voetsporen van: ‘Seinfeld’ in New York

Seinfeld

Herinner je je nog al die scenes van Seinfeld in de diner? Die werden van een echt New Yorks Restaurant waar je vandaag de dag nog steeds een hapje kan eten.

Het restaurant is gelegen in de Upper West Side van Manhattan in New York en heet Tom’s Restaurant. In de serie werd het Monk’s Diner genoemd. Voor de serie begon werden er op een dag beelden gemaakt van het restaurant door een cameraploeg. Toen de eigenaar vroeg waarvoor, kreeg hij als antwoord dat het slechts voor een pilot was. Maar dat was dus de pilot van misschien wel de meest succesvolle komedieserie ooit.

Het eten is best simpel. Je kan er gaan voor ontbijt (allerlei soorten eieren), omeletten, pannenkoeken, bagels en broodjes. Het schijnt echter het bekendst te zijn vanwege de milkshakes die ze er maken. Voor de studenten van Columbia schijnt het de plek te zijn om doordeweeks een milkshake te halen.
© Alles over Series

Lees ook