Videoland Kijktip: Soof

tweede seizoen van Soof

De altijd gezellige Soof is terug. Het hele tweede seizoen van Soof: een nieuw begin staat op Videoland. Na de scheiding proberen Kasper en Soof de draad weer op te pakken en elkaar los te laten. Ieder gaan ze hun eigen weg, maar elkaar los laten gaat nog niet zo makkelijk. Terwijl Kasper zijn leven met Josine en hun pasgeboren baby op de rit probeert te krijgen zet Soof een volgende stap in haar carrière.

Love is in the air, niet alleen Soof, maar ook haar kinderen komen in hun eigen romantische verwikkelingen terecht. De puberende tweeling Dies en Bing krijgen een grotere rol in de serie. Ze zijn allebei smoorverliefd op hetzelfde meisje, het buurmeisje. Op hun eigen manier gooien ze hun charmes in de strijd. Dochter Sacha gaat achter haar grote liefde aan en verhuist daarvoor tijdelijk naar Amerika. Hansje en Gerrit zijn nog altijd in love en bezig met de voorbereidingen van hun bruiloft. Joy probeert de Kooksoof draaiende te houden als ineens Eddie, de vader van Soof, opduikt in het restaurant.Met het tweede seizoen van Soof is het na een eigen kookboek is het tijd voor eigen televisie kookprogramma. Jim helpt Soof een handje op weg. Dan staat ineens Victor op de stoep, een knappe tv-producent die Soof haar hoofd op hol brengt. Zal de altijd nuchtere en tikkeltje chaoitische Soof de wereld van de glitter en glamour overleven? We gaan het zien in het tweede seizoen van Soof.

Geschreven door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Videoland, RTL XL


© Alles over Series

Lees ook