De top 20 series met het hoogste binge- gehalte

top 20 series om te bingen

Bingen is een fenomeen waar de meeste van ons wel bekend mee zijn: in plaats van een aflevering te kijken, verslind je de ene na de andere. Niet gek dat er continue gekeken wordt welke series een hoog binge- gehalte hebben en het hoofd van TV Product Management bij Samsung UK heeft een studie gedaan met behulp van OnePoll.com naar de top 20 series om te bingen met het hoogste binge- gehalte.

De studie wees uit dat Game of Thrones de serie is met het hoogste binge-gehalte, gevolgd door Breaking Bad en Downton Abbey. Ook kwam naar voren dat een op de 5 ondervraagden aangaf meer tv te kijken dan ze vijf jaar terug deden.Hieronder vind je de volledige top 20 series om te bingen: 1. Game of Thrones
 2. Breaking Bad
 3. Downton Abbey
 4. The Walking Dead
 5. The Sopranos
 6. 24
 7. Sex and the City
 8. Andere series (een keuzemogelijkheid die respondenten konden aanvinken)
 9. Lost
 10. The Wire
 11. Peaky Blinders
 12. Dexter
 13. Orange is the New Black
 14. House of Cards
 15. True Blood
 16. Gossip Girl
 17. Sons of Anarchy
 18. Spooks
 19. Homeland
 20. Desperate Housewives

Een op de vijf ondervraagden gaf aan series graag meerdere malen te kijken en 44% keek hun series het liefste on demand wanneer zij zelf wilden in plaats van te wachten tot afleveringen op tv te zien zijn. Daarnaast gaven respondenten aan dat ze erg benieuwd zijn naar hoe het met hun personages verder zal verlopen als een seizoen is afgelopen waarbij Game of Thrones ook weer als nummer 1 uit de bus kwam als de serie waar kijkers het meest benieuwd naar waren hoe de verhaallijnen zich verder zullen ontwikkelen. Andere series waar erg naar werd uitgekeken waren onder meer Sherlock, Line of Duty en Dancing on Ice. Uiteraard is aan de top 20 en de antwoorden te zien dat de studie in Engeland werd gedaan.


© Alles over Series

Lees ook