Prijsvraag: Win Game of Thrones: Het Bordspel

Game of Thrones prijsvraag

Alles over Series heeft een Game of Thrones prijsvraag! Wij mogen namelijk een exemplaar van Game of Thrones. Het Bordspel weggeven. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is de Facebookpagina van Alles over Series voorzien van een like en als comment de mensen taggen met wie jij dit spel graag zou willen spelen. Delen is niet verplicht maar je maakt daardoor extra kans omdat de deelacties worden meegenomen als inzendingen.

Game of Thrones prijsvraagHet spel is de Nederlandstalige uitgave van het populaire A Game of Thrones Boardgame Second Edition, gebaseerd op de boekenserie A Song of Ice and Fire van George R. R. Martin. In dit bordspel kruipen 3-6 spelers in de rol van leiders van de grootste facties van de wereld Westeros in de strijd om de Iron Throne. In deze Tweede Editie van het bekende bordspel zijn veel verbeteringen verwerkt, waardoor je meer dan ooit het gevoel krijgt deel uit te maken van A Game of Thrones.

Game of Thrones prijsvraag

Het spel bevat alle elementen voor de ultieme strijd zoals legers met belegeringstorens, havens, garnizoenen en Wildlingkaarten. Verder zijn er volledig nieuwe toevoegingen; handige speelschermen verbergen je plannen en de ‘Kentering in de strijd’ kaarten zorgen ervoor dat elk gevecht onvoorziene wendingen met zich meebrengt.

Deze prijsvraag loopt tot en met 10 mei 2019.


© Alles over Series

Lees ook