Er komt een spin off van Pretty Little Liars: The Perfectionists

The Perfectionists

We zijn nog steeds aan het bijkomen van de ontknoping van Pretty Little Liars, wie niet? Wij missen de serie nog iedere dag, maar gelukkig hebben we goed nieuws! Er komt een spin-off van de serie, genaamd The Perfectionists.

Na jarenlang in spanning te hebben gezeten wie ‘A’ is in PLL kwam al nagelbijtend de serie tot een einde. Maar er is goed nieuws, er komt een spin-off.
De opnames zijn al in volle gang, zo zijn er ook al foto’s te zien van de serie waarop we een paar oude bekenden herkennen. Sasha Pieterse kruipt weer in de huid van Alison DiLaurentis, Janel Parrish zal de rol van Mona Vanderwaal weer op zich nemen, jarenlang speelde ze een uberbitch in PLL. Daarnaast zal er nog een bekend gezicht te zien zijn in de serie. Niet van PLL, maar van Gossip Girl. Kelly Rutherford a.k.a. Lilly Van der Woodsen speelt ook een rol in The Perfectionists.Ook de spin-off draait om een groepje meiden die betrokken raken bij een moord. Klinkt bekend in de oren toch? Anders dan bij PLL speelt de serie zich niet af in Rosewood, maar in Beacon Heights. Een klein stadje met een hooggewaardeerde school en overachieving inwoners, alles lijkt perfect te zijn. Maar niets is zoals het lijkt. De stress om perfect te zijn legt veel druk op de inwoners van Beacon Heights en leidt tot de eerste moord. Verder is nog niet veel bekend over de sequel. De makers doen er alles aan om zoveel mogelijk geheim te houden. “Behind every Perfectionist is a secret, a lie and a needed alibi”, luidt de synopsis.

Als je dit zo hoort klinkt het een beetje als PLL, en dat is ook niet zo gek. The Perfectionists is net als PLL gebaseerd op de boekenreeks van de succesvolle schrijfster Sarah Shephard. Voor de nieuwe serie heeft ze opnieuw de handen ineengeslagen met scenarioschrijfster I. Marlene King. Zoals we van haar gewend zijn zal ze voor de nodige dosis spanning, drama en liefde zorgen in het script.

De grote vraag is nu of The Perfectionists ook naar Netflix komt. De streamingdienst heeft wel de rechten van PLL in handen, maar het is nog maar de vraag of de spin off ook op Netflix te zien zal zijn. In de VS werd PLL uitgezonden door ABC Family, tegenwoordig beter bekend als Freeform. Aangezien The Perfectionists ook op Freeform te zien zal zijn is de kans aanwezig dat de serie ook naar Netflix komt. Helaas heeft de streamingdienst daar zelf nog niks over losgelaten.

Helaas moeten we dus sowieso nog even wachten op The Perfectionists, zoals het nu lijkt zal de serie dit voorjaar nog op de Amerikaanse televisie te zien zijn. Wij zitten in ieder geval al op de bank met een reep chocola te wachten.

Door: Rosemarijn Zandt
Beeld: Freeform


© Alles over Series

Lees ook