Het nieuwe seizoen van ‘Fargo’ duurt nog wel even

vierde seizoen van Fargo

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren totdat het vierde seizoen van Fargo in première gaat. Dit zegt de maker van de show, Noah Hawley, in een interview met The Wrap. Dit teleurstellende nieuws voor fans van de show komt vlak na de aankondiging dat Hawley een idee had voor het nieuwe seizoen.

Nu vertelde Hawley onder andere dat het seizoen waarschijnlijk niet in 2019 op televisie zal verschijnen. Dit heeft volgens hem voornamelijk te maken met zijn drukke schema. Zo schrijft hij mee aan shows als Legion en Cat’s Cradle. Ook films als Pale Blue Dot en de geplande Doctor Doom film staan op zijn agenda.

Dit is echter niet het enige wat ervoor zorgt dat het nog wel even kan duren voordat Fargo op tv verschijnt. Zo vertelt Hawley: “Ik denk dat als we even realistisch blijven we waarschijnlijk pas volgend jaar kunnen filmen. Vooral ook omdat het een show is die zich in de winter afspeelt. Ik moet de afleveringen nog schrijven, dan moeten we alles voorbereiden en dan moeten we het nog filmen. Dat zou dan deze winter of die daarop zijn.”Dit in combinatie met zijn drukke agenda maakt het dus lastig voor Hawley om Fargo deze winter al te filmen. Als het Hawley toch lukt om begin volgend jaar te beginnen met het filmen van Fargo, dan is het niet ondenkbaar om te denken dat seizoen 4 een plekje zou kunnen vinden in FX’s schema voor eind 2019.

Dat is natuurlijk, als alles volgens plan verloopt. Hawley heeft historisch gezien zijn tijd genomen tussen de seizoenen door, met meer dan een jaar tussen seizoen 1 en 2. Het duurde daarna weer 16 maanden voordat seizoen 3 in première ging. Helaas zullen Fargo fans dus nog even moeten wachten op nieuwe afleveringen.

Geschreven door: Youssef Driuch
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook