Prijsvraag: Win Succession seizoen 2 op DVD

Succession

Alles over Series heeft nu een prijsvraag rond Succession seizoen 2. Wij mogen namelijk twee DVD’s weggeven van deze geweldige serie, die laatst in de prijzen viel bij de Emmy’s. Het enige dat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar prijsvragen@allesoverseries.nl met je adresgegevens. Vermeld in het onderwerp dat het gaat om de Succession prijsvraag.

Kendall dealt in Succession seizoen 2 met de gevolgen van zijn agressieve overnamepoging, Shiv staat op het punt op te klimmen naar de top van het bedrijf, Roman moet zijn weg weer van onderaf aan vinden en Connor doet een onmogelijke greep naar het directeurschap. Er zijn genoeg sappige intriges terwijl de familie wedijvert rondom de vraag ‘wie volgt Logan op?Succession

Deze prijsvraag is in samenwerking met Warner Home Video en loopt tot en met 10 oktober.


© Alles over Series

Lees ook