Teaser ‘Luke Cage’ seizoen 2 onthult premièredatum

https://youtu.be/FU4Xn__5Qjg

De premièredatum van Luke Cage seizoen 2 is bekend gemaakt! Marvel en Netflix hebben een indrukwekkende teaser uitgebracht waarin de datum van de première wordt bevestigd.

De video laat zien dat Luke tegen niet-geïdentificeerde personen spreekt en hen uitdaagt om “een stapje verder” te gaan als ze hem echt willen “testen”. Luke’s vele super-menselijke vaardigheden, waaronder zijn onbreekbare huid waardoor hij geen last heeft van kogels en exploderende trucks, komen naar voren in de teaser.Dus waar zal het nieuwe seizoen over gaan? Met een reputatie als de ‘kogelvrije man’ is Luke Cage een beroemdheid geworden in de straten van Harlem. Maar zo zichtbaar zijn, heeft alleen maar zijn behoefte vergroot om de gemeenschap te beschermen en de grenzen op te zoeken. Met de opkomst van een formidabele nieuwe vijand, wordt Luke gedwongen geconfronteerd te worden met de dunne scheidslijn tussen een held en een slechterik.

Mike Colter maakte zijn debuut als de kogelvrije man in Jessica Jones seizoen 1. De productie van de tweede seizoenen van zowel Jessica Jones als Luke Cage begonnen rond dezelfde periode in 2017. Dit geeft aan dat deze series de eerste twee van de mogelijk vier nieuwe Marvel/Netflix tv-serie seizoenen zijn in 2018. Jessica Jones seizoen 2 is beschikbaar via Netflix vanaf donderdag 8 maart. Luke Cage seizoen 2 gaat op vrijdag 22 juni in première. Naar verwachting gaan Daredevil seizoen 3 en Iron First seizoen 2 in première voor het einde van het jaar.

De ‘formidabele nieuwe vijand’ die Luke in het tweede seizoen onder ogen komt te zien, wordt nog even geheim gehouden tot de première. Harlems favoriete corrupte politicus Mariah Dillard (Alfre Woodard) en haar rechterhand Hernan “Shades” Alvarez (Theo Rossi) zullen ongetwijfeld problemen veroorzaken in Luke Cage seizoen 2.

De Iron Fist zal ook te zien zijn in Luke Cage seizoen 2. Hij zal zijn oude vriend Luke een handje komen helpen, of liever gezegd, met zijn vuist komen helpen. Colter hoopt dat fans goed zullen reageren op de samenwerking tussen Luke en Iron Fist. Deze samenwerking betekent echter niet dat de serie alleen maar uit helden bestaat!

Geschreven door: Judith Visser
Beeld: Netflix, Marvel


© Alles over Series

Lees ook