Drie nieuwe personages in ‘The Punisher’ seizoen 2

personages in The Punisher

Er komen drie nieuwe personages in The Punisher! Josh Stewart, Floriana Lima en Giorgia Whigham zullen een rol gaan spelen in het tweede seizoen van de Marvel-serie. Seizoen 2 zal naar verwachting in 2019 terugkeren. Wij kunnen in ieder geval niet wachten om te zien wat de serie dan in petto heeft voor de kijkers!

Terwijl The Punisher-ster Jon Bernthal openhartig is geweest over de schurken waarmee hij in seizoen 2 te maken krijgt, is nieuws over de inhoud en het verhaal van het nieuwe seizoen schaars. Vandaar dat de info over de karakterbeschrijvingen van de personages belangrijke aanwijzingen vormen voor wat ons in het tweede seizoen te wachten staat.

Josh Stewart voegt zich bij de cast als John Pilgrim, een man die een gewelddadig verleden achter zich heeft gelaten. Omstandigheden zullen hem echter dwingen zijn oude vaardigheden te gebruiken en hem leiden naar Frank Castles wereld. Floriana Lima speelt de rol van Krista Dumont. Het personage is een slimme, medelevend en gedreven psychotherapeut voor militaire veteranen. Haar karakter past erg goed bij de voortdurende interne strijd van Frank Castle.Giorgia Whigham is het laatste nieuwe castlid. Ze speelt Amy Bendix, een oplichtster met een mysterieus verleden. Naast deze nieuwe gezichten zullen er natuurlijk ook een aantal bekende terugkerende castleden zijn. Er wordt aangenomen dat we in het nieuwe seizoen opnieuw Ben Barnes, Amber Rose Revah en Ebon Moss-Bachrach voorbij zullen zien komen.

De drie nieuwe acteurs zijn (nog) niet hele bekende namen, maar hebben wel in andere grote series of films gespeeld. Fans van Supergirl zullen Floriana Lim herkennen als Detective Maggie. Voor de fans van de Netflix-serie 13 Reasons Why zal Giorgia Whigman een bekende zijn. De actrice kwam voor in twee afleveringen van de serie. Josh Steward speelde een prominente rol als een van de luitenanten van Bane in The Dark Knight Rises.

Geschreven door: Judith Visser 
Beeld: The CW/Netflix


© Alles over Series

Lees ook