Krankzinnige nieuwe trailer van ‘Gotham’ seizoen 4

Het vierde seizoen van Gotham wordt intens krankzinnig! Gisteren kwam de nieuwe Gotham trailer uit met Jerome Valeska als stralend middelpunt. In de steengoede trailer die je hierboven kunt bekijken zie je hoe Veleska een team van super slechteriken uit het Arkham Asylum samenstelt als ‘The Legion of Horribles’.

Deze Legion of Horribles zal bestaan uit een paar oude bekende die we kennen van zowel de serie Gotham als van de Batman films. Zo zien we onder meer Penguin, Sandman, Mr. Freeze en Mad Hatter terugkomen, samen met nog vele andere krankzinnige ‘evil bastards’. Veleska wil zijn nieuwe legioen aan slechtheid gebruiken om Gotham te veranderen in een plek waar kwaad en krankzinnigheid de overhand zullen krijgen. Dit betekent dat rechercheur Jim Gordon zijn handen vol gaat hebben het komende seizoen! Hoe gaat hij een man gevuld met krankzinnigheid slimmer af zijn als hij of de rest van de politie geen idee heeft wat er in Jerome Valeska zijn hoofd omgaat?

De trailer laat zien hoe Jerome Valeska in alle waarschijnlijkheid verandert in The Joker, waar je als fan van de Batman waarschijnlijk wel bekend mee zult zijn. Maar we zijn er echter nog niet 100% zeker van het feit dat Valeska wel dergelijk The Joker is. Hoewel er al foto’s naar buiten zijn gekomen met Valeska in volledige Joker make up, blijft de volledige cast ontkennen Jerome zeker The Joker zou kunnen zijn. Het zal voor de kijker nog een tijdje onduidelijk blijven, maar als je de trailer kijkt durf je er bijna van uit te gaan dat er een nieuwe Joker is opgestaan.Geschreven door: Rosa Wierda
Beeld: FOX

 


© Alles over Series

Lees ook