De nieuwe series op Netflix in 2021

best bekeken serie op Netflix

Ondanks alle ellende lijkt 2021 een goed jaar te worden, wat series betreft. Waarschijnlijk heb je alles op Netflix gezien, maar wees niet getreurd. Dit jaar komen er weer genoeg nieuwe series en seizoenen online! Van gloednieuwe series, nieuwe seizoenen, tot de laatste afleveringen van je favoriete serie. Het belooft veel goeds en er zit voor iedereen wel iets tussen! Hieronder vind je een lijstje met alle nieuwe series op Netflix en alle seizoenen die in 2021 online komen.

You – Seizoen 3
Dit is alweer het derde seizoen van YOU en ongetwijfeld weer erg spannend. Vorig seizoen zagen we dat Joe Goldberg zijn plan in deugen leek te vallen, totdat Love meegaat in zijn moordlustige gedrag. Love is zwanger van hem en ze zijn gaan samenwonen. Maar Joe heeft veel oog voor zijn mysterieuze nieuwe buurvrouw en die leren we vast in dit nieuwe seizoen kennen.Inventing Anna
Deze nieuwe serie is gebaseerd op een artikel van New York Times journalist Jessica Pressler: “How Anna Delvey Tricked New York’s Party People” én een waargebeurd verhaal. Julia Garner speelt de rol van Anna Delvey, een Russische vrouw die zich voordoet als een rijke Duitse erfgenaam. Zo weet zij het vertrouwen van de high society in New York te winnen en hun geld te stelen.

serie Lupin

Lupin
Omar Sy, bekend van zijn rol in Intouchables, speelt de hoofdrol in deze nieuwe serie. Hij speelt een professionele dief Assane Diop, die zich laat inspireren door de avonturen van Arsène Lupin. Toen Assane tiener was werd zijn vader beschuldigd van een misdaad die hij niet gepleegd had. 25 jaar later wil hij wraak nemen op rijke families die zijn vader achter de tralies lieten verdwijnen.

The Witcher – Seizoen 2
Deze populaire fantasie-serie heeft uiteraard een vervolg. Voor Game Of Thrones-fans is deze serie echt een aanrader. De witcher (Rivia) is een monsterjager die bovennatuurlijke krachten heeft ontwikkeld en vecht tegen het kwaad. In dit seizoen komen alle verhalen van seizoen 1 samen.

After Life – Seizoen 3
Het derde en helaas het laatste seizoen van After Life. De serie gaat over Tony, hij is zijn vrouw verloren aan kanker. Hij ziet het nu van leven niet meer en hierdoor is hij een sacherijnige man geworden. Ondanks het sombere verhaal zit de serie vol met humor en probeert hij uit het diepe dal te komen. Hij ontmoet verpleegster Emma en er bloeit wat op. Kortom een serie met de juiste combinatie van Britse humor, drama en romantiek.

Behind Her Eyes 
Deze spannende psychologische thriller lijkt me echt een aanrader. Een alleenstaande moeder Louise komt in een psychologisch spel terecht als zij een affaire begint met haar baas David, die psychiater is. Daarnaast krijgt ze ook een vriendschappelijke band met Adele, de vrouw van David.

Love is Blind – Seizoen 2
Het was één van de meest spraakmakende series van 2020. Tientallen singles gaan op meerdere dates met elkaar. Uiteindelijk kiezen zij voor degene waar de vonk overslaat en verloven zich. Vervolgens begint de echte test: bevalt het uiterlijk en houden zij het vol met elkaar in real life? Seizoen 2 beloofd veel drama en liefde.

Ozark – Seizoen 4
Het vierde en laatste seizoen is in aankomst. Het Byrde-gezin verhuisde in het eerste seizoen van Chicago naar de Ozarks in Missouri. Marty Byrde begon hier met het witwassen van geld en had verwacht dat Ozarkt een rustige plek was waar hij dit makkelijk kon doen. Tot zijn verbazing zijn er genoeg criminelen in het stadje en Marty komt in aanraking met hen. In het vierde seizoen gaan de problemen van de familie verder, maar nu komt het avontuur tot een eind.

Gone for Good
Guillaume Lucchesi verloor tien jaar geleden zijn vriendin en broer. Wanneer hij eindelijk denkt over het verlies heen te zijn, verdwijnt zijn verloofde Judith. Om haar te vinden moet hij geheime ontrafelen en waarheden onder ogen zien die zijn familie en vrienden voor hem verborgen hielden.

Elite – Seizoen 4
Het vierde seizoen van de spannende Spaanse Netflix serie komt online. Elite gaat over een aantal tieners die bij elkaar op school zitten. De school is eigenlijk voor de elites, maar een aantal studenten komen uit een lagere sociale klasse en dat veroorzaakt veel onrust. Als we van de vorige seizoenen uit moeten gaan, zal deze serie weer vol zitten met misdaden, geheimen en drama.

romcom series op Netflix

Emily in Paris – Seizoen 2
Parijs, wijn, lekker eten, mode en romantiek. Dat is waar Emily in Paris om draait en waar we geen genoeg van konden krijgen. Emily komt uit Amerika en gaat voor haar werk bij een groot modebedrijf werken in Parijs. Het is een grote stap en de moeilijke Franse taal plus haar strenge nieuwe baas werken niet mee. We zagen hoe Emily langzaam haar draai vindt op gebiedt van werk, maar ook in de liefde.

Fate: The Winx Saga
We gaan back in the days. De Populaire animatieserie op Nickelodeon genaamd Winx Club wordt gevolgd door een live-actionversie op Netflix. De nieuwe serie gaat om dezelfde vijf bekende feeën die op de magische school verblijven. Hier leren zij de toverkunsten en worden zij geconfronteerd met slechte krachten en monsters.

afleveringen van Lucifer

Lucifer – Seizoen 6
De duivel verveelt zich in de hel en gaat op onderzoek uit op aarde. Hij start een nachtclub “Lux” in Los Angeles en heeft bovennatuurlijke krachten. Al snel raakt hij betrokken bij een moordzaak en hier ontmoet hij rechercheur Chloe Decker. Hij helpt haar bij meerdere moordzaken en ze bouwen een relatie op. Wat we kunnen verwachten van seizoen 6 is nog de vraag, wel zal dit nieuwe seizoen voortborduren op de gebeurtenissen van seizoen 5.

The Netflix Afterparty
Deze originele en komische serie is a one of a kind. David Spade, Fortune Feimster en London Hughes verwelkomen gasten van de nieuwste en grootste Netflix-titels voor leuke gesprekken. De afleveringen komen wekelijks online en gaan over een nieuwe film of serie. Een aantal cast-leden van de Netflix-hits worden hierbij uitgenodigd.

Netflix- serie Sex Education

Sex Education – Seizoen 3
Eindelijk is het zover, na wat uitstel komt het derde seizoen begin dit jaar online. Uiteraard komen Otis, Mave, Eric en Adam terug en nemen ons mee in hun puberale leven, vol met hormonen en seksuele ontwikkelingen. Ik kan niet wachten!

Resident Evil: Infinite Darkness 
Deze serie is een van de nieuwe series op Netflix die heel anders is dan we gewend zijn van de streamingsdienst. Een animatie-serie gebaseerd op een game. De serie gaat over Leon S. Kennedy en Claire Redfield, bekende gezichten voor fans van de horror-games. Waar de serie precies over gaat is nog niet helemaal duidelijk, maar de trailer laat zien dat het spannend wordt.

Angry Birds: Summer Madness
Ik denk dat iedereen het spelletje met de boze vogeltjes wel kent. Een aantal jaar geleden heeft Netflix een film uitgebracht en nu komt er een animatieserie van het spel. Red, Bomb, Chuck en Stella willen een zomer doorbrengen samen met andere Angry Birds in Camp Splinterwood. Dat belooft veel humor!

Virgin River – Seizoen 3
Virgin River gaat over Melinda Monroe. Ze is opzoek naar rust en verhuist naar het kleine stadje Virgin River in Californië, waar ze aan de slag gaat als verpleegkundige. Toch blijkt het stadje niet zo rustig te zijn en ze wordt verliefd. In seizoen 3 zullen de verhalen van de vaste personages vervolgd worden, maar komen er ook nieuwe gezichten bij.

Stranger Things 3

 

Stranger Things – Seizoen 4
Even kijken waar het allemaal begon, in het kleine stadje Hawkins. De serie speelt zich af in de jaren 80 en Hawkins lijkt een doorsnee stadje. Al snel blijkt dat dit niet het geval is en dat er geheime experimenten en bovennatuurlijke krachten gaande zijn. Een groepje tieners gaat op onderzoek uit. Er wordt beloofd dat seizoen 4 het grootste en meest angstaanjagende seizoen ooit wordt..

Geschreven door: Didi van Puffelen
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook