TIFF 2017: ‘The Girlfriend Experience’ seizoen 2

Na met succes bij eerdere edities ook wat tv- series aan het aanbod te hebben toegevoegd, staan er ook dit jaar een aantal op het programma van het Toronto International Film Festival. Een daarvan vormde het tweede seizoen van The Girlfriend Experience.


The Girlfriend Experience verkent de relaties van de meest exclusieve courtisanes die hun cliënten voorzien van veel meer dan alleen seks. Deze leveranciers – of GFEs (Girlfriend Experience) – delen intimiteiten vaker aan romantische partners of echtgenoten en echtgenotes, daardoor worden ze quasi-geliefde en vertrouwelingen die rijkelijk worden betaald voor hun tijd.

Riley Keough speelde in het eerste seizoen de hoofdrol van Christine Reade, een rechtenstudente die als bijbaantje escort is. Wat allereerst duidelijk werd over seizoen 2 was dat Keough niet terug zou keren naar haar rol. De serie gaat nu twee verhaallijnen volgen, eentje in Washington, D.C. en de ander in New Mexico. Anna Friel gaat in ieder geval een van de hoofdrollen spelen en Bria Jones in de andere verhaallijn.De serie zal vanaf 5 november te zien zijn op Starz!


© Alles over Series

Lees ook