3 redenen om The Haunting of Bly Manor op Netflix te kijken

The Haunting of Bly Manor op Netflix

Ben jij benieuwd naar The Haunting of Bly Manor? Als je de eerste recensies mag geloven dan is het een serie die je slapeloze nachten bezorgt. Lees hier onze 3 redenen om The Haunting of Bly Manor op Netflix te kijken!

Spannend verhaal
Deze serie is gebaseerd op het boek The Turn of the Screw, geschreven door Henry James in 1898. The Haunting of Bly Manor gaat over de gouvernante Dani Clayton die naar dit prachtige landhuis op het platteland gaat om voor twee weeskinderen te zorgen. Hun vorige gouvernante pleegde vorig jaar onder zeer mysterieuze omstandigheden zelfmoord. Maar de kinderen vertonen toch wat afwijkend gedrag. Ze begint te denken dat zij misschien geesten zijn. Bekijk hieronder de creepy trailer!Link met The Haunting of Hill House
Hoewel The Haunting of Bly Manor geen direct vervolg is van The Haunting of Hill House, vormt deze het volgende langverwachte hoofdstuk van The Haunting anthologie-reeks. Beide series zijn gemaakt door Mike Flanagan en hebben dezelfde sfeer. Als je The Haunting of Hill House leuk en spannend vond, mag je deze dus zeker niet overslaan. Het si dus geen tweede seizoen maar een vervolg met een andere verhaallijn.

Netflix series in oktober

Bekende gezichten
In deze serie zitten veel gezichten die je kent uit The Haunting of Hill House. Zo zit Oliver Jackson-Cohen erin, die in Hill House de rol van Luke Crain speelde. Je kent hem misschien als Adrian Griffin in de spannende film The Invisible Man. Onze Michiel Huisman zit er dit keer helaas niet meer bij. Maar Victoria Pedretti is wel weer van de partij. Haar ken je onder meer  ook uit de stalkerserie You.

Je kunt vanaf vandaag The Haunting of Bly Manor op Netflix kijken!

 


© Alles over Series

Lees ook