Maak kennis met de drie hoofdrolspelers uit ‘The Witcher’

serie The Witcher

Netflix heeft drie nieuwe featurettes vrijgegeven waarin je kennis kunt maken met de drie hoofdrolspelers uit de nieuwe serie The Witcher. Bekijk ze hieronder!

Henry Cavill is Geralt van Rivia.Anya Chalotra is Yennefer van Vengerberg.

Freya Allan is Princess Cirilla.

De serie The Witcher gebaseerd op de gelijknamige succesvolle fantasy boeken, is een episch verhaal over familie en het lot. The Witcher gaat over de verbondenheid en de bestemming van drie individuen in de uitgestrekte wereld van Het Continent, waar mensen, elfen, heksen, kabouters en monsters strijden om te overleven en waar goed en kwaad niet gemakkelijk te onderscheiden zijn van elkaar.

Henry Cavill (Mission Impossible – Fallout, Man of Steel) speelt Geralt of Rivia, de hoofdrol in de The Witcher saga naast verschillende andere sterren zoals Anya Chalotra (The ABC Murders, Wanderlust) als Yennefer en Freya Allan (The War of the Worlds, Into The Badlands) als Ciri.

Netflix zet met deze serie hoog in, want er is al bekend gemaakt dat er een tweede seizoen gaat komen. De serie zou het gat moeten gaan vullen nu Game of Thrones helemaal is afgelopen. Volgens de eerste gerichten stelt de serie niet teleur en zou het zeker aan GOT kunnen tippen.

De serie The Witcher is vanaf 20 december te zien op Netflix.


© Alles over Series

Lees ook