Neuwe beelden van Netflix Original Series ‘The Witcher’

op Netflix in december

Netflix heeft vrijdag 19 juli, tijdens San Diego Comic Con 2019, de teaser trailer van de langverwachte nieuwe Netflix Original series The Witcher vrijgegeven. Bekijk hieronder de teaser!

The Witcher is gebaseerd op de gelijknamige fantasy boeken en game en vertelt een episch verhaal over familie en het lot. De eenzame monsterjager Geralt of Rivia probeert zijn plek te vinden in een wereld waar de meeste mensen slechter zijn dan de monsters die hij bestrijdt. Het noodlot brengt hem bij een machtige magiër en een jonge prinses die een gevaarlijk geheim met zich meedraagt. De drie zijn aan elkaar overgeleverd om hun weg door het onheilspellende ‘Continent’ te vinden.Als dat niet al spannend genoeg klinkt, wordt de serie ook nog eens gemaakt door Lauren Schmidt Hissrich, die verantwoordelijk was voor de Netflix-hits Daredevil, The Defenders en Umbrella Academy. Dat klinkt dus ook heel veelbelovend.

De cast bestaat uit onder meer hoofdrolspeler Henry Cavill, die de rol speelt van Geralt of Rivia. Hem kennen we natuurlijk uit de Superman– franchise. De andere hoofdrollen zijn voor Anya Chalotra als Yennefer en Freya Allan als Ciri.

Een officiële releasedatum voor The Witcher is nog niet bekend, maar wordt eind dit jaar verwacht op Netflix.


© Alles over Series

Lees ook