Eerste teaser van Netflix ‘Lost in Space’ reboot

De Lost in Space reboot komt er bijna aan op Netflix! Op 13 april is het zover en kunnen we deze serie gaan bekijken. De eerste teaser (die je hierboven kunt bekijken) is al vrijgegeven.

Lost in Space is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1965. De serie volgt de avonturen van een familie van baanbrekende ruimtekolonialisten wiens ruimteschip uit koers raakt. In de teaser zien we hoe de familie Robinson marcheert naar hun ruimteschip die ze naar een eigenzinnige bestemming zal brengen. De reeks is geschreven door Matt Sazama en Burk Sharpless en zal bestaan uit tien afleveringen.Lost in Space gaat over het jaar 2046, waarin kolonisatie in de ruimte de realiteit is. De familie Robinson is getest en geselecteerd om een nieuw leven op te bouwen in een betere wereld. Wanneer de kolonisten op weg zijn naar hun nieuwe thuis in hun ruimteschip Jupiter 2, stort hun schip neer op een onbekende planeet. De Robinsons en andere gestrande kolonisten vechten tegen een vreemde nieuwe buitenaardse omgeving en hun eigen persoonlijke demonen, terwijl ze proberen de planeet te verlaten.

In de serie schittert Bones acteur Ignacio Serricchio als de gestrande kolonist Major Don West, samen met Parket Posey als Dr. Smith, House of Cards dierenarts Molly Parker als Dr. Maureen Robinson, Black Sails ster Toby Stephens als professor John Robinsons en Falling Skies actrice Taylor Russell als oudste dochter Judy. Mina Sundwall speelt Penny Robinson en Max Jenkins vult de rol in van het jongste Robinsonkind Will Robinson.

Netflix lanceerde onlangs een duistere sciencefictionserie met Altered Carbon, maar Lost in Space zal meer gericht zijn op een familiepubliek.

Geschreven door: Angelique Wilms
Beeld: Netflix

 


© Alles over Series

Lees ook