Deze Netflix series eindigen in 2021

Netflix series eindigen

Dat lege, onwetende gevoel wanneer je favoriete serie tot een einde komt. We kennen het allemaal. Afgelopen jaar moesten we al afscheid nemen van 13 Reasons’s Why, Dark, en The Rain en ook dit jaar zullen we een aantal series finales meemaken. Hieronder vast een overzicht zodat jij je vast kunt voorbereiden op het afscheid.

Ozark
Het prijzen winnende Netflix-drama waarin Marty Byrde en zijn vrouw Wendy samen drugsgeld witwassen en zich proberen los te wringen van het drugskartel zal tot een einde komen in het vierde seizoen. Het derde seizoen werd geroemd door het knallende einde en liet fans wanhopig wachten op het volgende en tevens laatste seizoen. Het vierde seizoen wordt waarschijnlijk in twee delen opgesplitst met een tussentijdse cliffhanger.Netflix series eindigen

La Casa de Papel
Bella ciao, bella ciao! Helaas zullen we dit jaar daadwerkelijk ciao zeggen tegen de bekendste Spaanse serie op Netflix. Terwijl de bendeleden omringd worden door de nationale politie in de Banco de España, wordt el professor in zijn schuilplaats gevonden door de geflipte rechercheur Sierra. Of ze ook dit keer op ludieke wijze weten te ontsnappen is nog maar de vraag. Feit is wel dat dit hun laatste optreden zal zijn.

Lost in Space
De serie, gebaseerd op de gelijknamige televisieserie uit 1965, beloofd tot een spectaculair einde te komen. Nadat het ruimteschip uit koers is geland en een familie ruimtekolonisten op een onbekende planeet verzeild raken, volgden we hun reis in de herontdekking van het leven en de mensheid. Met een bekende cast en weerzinwekkende visuals is de serie verlengd met een derde seizoen, maar wel het laatste.

Netflix series eindigen

Dead To Me
Netflix’s veelgeprezen duistere komedie Dead to Me komt met een derde en laatste seizoen in 2021. De serie draait om twee onwaarschijnlijke vrienden, gespeeld door Christina Applegate en Linda Cardellini, die hun diepste en donkerste geheimen met elkaar delen. Het tweede seizoen eindigde met een enorme cliffhanger, waar in het derde seizoen antwoorden op gegeven worden voordat het doek definitief valt. Het laatste seizoen stond gepland in mei, maar door de huidige coronacrisis zal het pas in de tweede helft van 2021 te zien zijn.

Atypical
We werden allemaal gek op Sam, maar helaas komt ook Netlfix’s Atypical dit jaar tot een einde. De serie draait om een jongen met autisme die zijn tijd op de universiteit probeert te overleven. De serie kreeg sinds de première in 2017 veel lovende reacties en zal dus gemist worden door de vele fans na de series finale dit jaar.

Dear White People
Nog een Netflix original die dit jaar tot een einde zal komen. De serie, gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014, volgde het leven van zwarte studenten op een Ivy League-school. Het vierde seizoen stond gepland in 2020, maar werd door de coronacrisis uitgesteld tot een nog onbekende datum van dit jaar.

We zullen dus afscheid moeten nemen van een aantal populaire series dit jaar. Maar niet getreurd. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van nieuwe series die dit jaar zullen verschijnen. Het overzicht welke Netflix series eindigen in 2021 vind je hier.

Geschreven door: Melvin Merkenij
Beeld: Netflix


© Alles over Series

Lees ook