‘Game of Thrones’ stopt met filmen voor bruiloft Jon Snow en Ygritte

Jon Snow en Ygritte

Meestal zijn bruiloften niet zo vrolijk in Game of Thrones, maar Kit Harington en Rose Leslie laten zich daardoor niet weerhouden om tijdens de opnames in het huwelijksbootje te stappen. Om dat in alle rust te kunnen doen, hebben ze geregeld dat Kit die dag vrij is evenals de rest van de cast & crew.

Volgens meerdere bronnen worden de opnames die dag voor iedereen stilgelegd, zodat genodigden ook aanwezig kunnen zijn bij het huwelijk. Rose Leslie hoeft uiteraard geen vrij te vragen. Haar personage heeft immers al een paar seizoenen terug het loodje gelegd.Harington en Leslie leerden elkaar kennen tijdens de opnames van Game of Thrones. Harington speelt daarin Jon Snow en Leslie speelde de Wildling Ygritte. De twee beleefden een romance voor en achter de camera’s en kondigden recentelijk aan dat ze gingen trouwen. Maar een Game of Thrones bruiloftsthema zit er niet in, verklapte Harington toen hij te gast was bij The Jonathan Ross show. “Er is geen enkele kans dat ik [Rose] daarvan zal kunnen overtuigen,” aldus Harington.

Kit Harington is momenteel te zien in de BBC- serie Gunpowder. Rose Leslie is nu te zien in The Good Fight, een spin-off van The Good Wife.


© Alles over Series

Lees ook